OfficeOnze consultaties

Holistische bedrijfsconsultatie

Een consultatie waarbij op een holistische wijze de totale gezondheids- en welzijnstoestand van uw huis of bedrijf in kaart wordt gebracht.

Hierbij wordt het bedrijf in kaart gebracht en uitgemeten zoals de volledige bouwbiologische meting. Een bijzondere aandacht gaat hier naar de individuele werkplaatsen. Ernaast wordt Feng Shui toegepast inclusief een persoonlijke Bazichart voor een persoon. Bijkomende bazicharts zijn een optie.

Bij deze metingen en calculaties worden twee volledige dossiers opgesteld: Feng Shui- en bouwbiogiedossier. De prijs is gebaseerd op en bedrijf met enkele werkplaatsen die heel specifiek en individueel uitgemeten worden. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de grote, aard en aantal personeelsleden van het bedrijf. In een vooraafgaande bespreking wordt precies besproken wat gemeten en berekend wordt. De prijs wordt in deze optie aangepast.

Dit is de meest complete meting momenteel op de markt!

prijs: 1.750 Euro

*vervoerkosten: 0,50 Euro/km vanuit Rumbeke. Zijn er nog andere metingen in de buurt, dan worden de vervoerkosten gedeeld. 

 

Overzicht van de metingen die ook allemaal in een schrijftelijk dossier samengevat zullen zijn:

1. Driedimensionele meting van het aardmagnetisch veld.

Wij meten het aardmagneitsch veld altijd driedimensioneel. Alleen deze meting kan een duidelijke informatie geven over de invloeden van de ondergrond op ons energetisch lichaam. Indien nodig, wordt in functie van de resultaten het bed verplaatst of andere oplossingen gekozen.

2. Energieverliesmeting

Wij vergelijken uw energie buiten het huis met uw energieniveau in uw bureel/ werkplaats. Indien er een signifikant energieverlies is, kunnen wij verschillende oplossingen aanbieden. Vanzelfsprekend wordt gemeten of het energieverlies is weggewerkt.

3. Elektrostressmetingen

Wij meten heel het bedrijf door en zetten alle meetwaarden in kaart. Deze metingen zijn directe spanningsmetingen op verschillende plaatsen van het bedrijf. De oplossingen bij te hoge waarden worden getoond. Gedetailleerde informatie volgt in het verslag.

4. Radioaktiviteitsmeting

Wij meten buiten de referenties op verschillende plaatsen en dan binnen in het bedrijf. Bij te grote verschillen is het beter de werkplaats te veranderen. Ook de radioactiviteit in de ruimte wordt gemeten.Deze meting is bij vele mensen relatief onbekend en bestaan in België maar heel weinige toestellen. De waarden zijn wel belangrijk omdat te hoge radioactiviteit zelden van de klanten zelf ook gevoeld kan worden.

5. Elektrische E-smogmeting

Wij meten de impact van elektrische leidingen en toestellen. Bij te hoge waarden in het bureel worden deze ook driediemensioneel gemeten. Indien nodig worden afschermingsmaatregelen genomen zoals afgeschermde producten en bestaande situaties te verbeteren.

6. Magnetische E-smogmeting

Wij meten elektromagnetische velen in drie dimensies. Bij te hoge puntmetingen op de werkplaats wordt deze ook driedimensioneel gemeten. Deze stralingen komen ofwel van niet geaard metaal (bureelstoel) of van motoren in de nabijheid. Indien nodig worden de te zwaar stralende bronen uit gezet of verwijderd.

7. Statische E-smogmeting

Wij meten deze eektrosmog door de lucht in de ruimte aan te zuigen en te analyseren op zijn statische spanning. U herkent zonder twijfel deze soort E-smog aan de kleine elektrostoten die wij krijgen als wij ons zelf aan metaal (b.v. auto, deurgreep) ontladen. De meeste statische lading komt van kunststoffen in combinatie met beweging (kledij op ons zoals nylonkouzen), wind (glasgordijnen) en/of elektrische leidingen en elektrische E-smog. De oplossingen zijn dikwijls een betere materiaalkeuze en zo veel mogelijk biologische en natuurlijke grondstoffen en kledij te kiezen.

8. Hoogfrequentiemeting

Wij meten de frequenties van zendmasten en alle draadloze netwerken en telefoons met de precieze waarden tot 10 GHz. Deze hoge frequentieschaal is nodig omdat als maar hogere waarden gemeten worden. Deze belasting is bijzonder zwaar en wordt helaas hopeloos onderschat. De oplossingen zijn in functie van de stralingsbronnen en afschirming is mogelijk tegen externe stralingen.

9. Stoorlijnen meten en omleggen

Diverse stoorlijnen worden gemeten, in kaart gezet en dan omgelegd. Deze stoorlijnen kunnen heel schadelijk zijn indien zij zich net onder het lichaam kruisen. Hiermee wordt heel het bedrijf hiervan letterlijk bevrijd. Verschillende oplossingen worden hier aangeboden.

10. Geobiologische energieverliesmeting

Alle energetisch verstorende elementen worden systematisch kamer per kamer opgezocht en verbeterd of, indien nodig, door de eigenaar verwijderd. Typische energieverminderende werking kan komen van oude voorwerpen en voorwerpen met een erg negatieve geschiedenis. Ook vreemdenergieën kunnen de energie van een huis volledig omlaag trekken. Bij vertrek zou uw huis terug op 100% energie moeten zijn. Ook de energieverliesmeting van het lichaam zal betere resultaten vertonen.

 

Hier vind u getailleerde informatie over deze metingen als ook voorbeelden?

 

 

 

Terug naar boven

www.ama-vita.com

Gezondheidsinfo • Piloot- en Testcenter voor een holistische gezondheid

www.baubiologie-geobiology.com

Bouwbiologische metingen van huizen, burelen en grondstukken • Aarden, aardingsmateriaal en geologische geofysische meetinstrumenten

www.longevity-systems.com

Hightechsystemen voor uw gezondheid voor professionals en voor particulieren

www.ama-vita.com • Sint Petrus en Paulusstraat 2B, 8800 Rumbeke • Tel.: +32 (0)51 80 85 15 • info@ama-vita.com

Baubiologie - Geobiology - Earthing

Housewitbinnen

Persoonlijk advies/ consult:+32 (0) 484 990 378

Europe's most complete house analysis