Slaapkamermeting1Onze consultaties

Bouwbiologische meting van uw slaapkamer

Tijdens deze meting wordt de slaapkamer bouwbiologisch volledig uitgemeten en wordt de aarding grondig bekeken. Binnen ca. 2 uur krijgt u een overzicht over de situatie met voorstellen en oplossingen wat u hieraan kan doen. Dit wordt ter plaatse getoond en besproken. Een volledig uitgewerkt verslag (ca. 1 uur) met de meetresultaten en suggesties voor verbeteringen wordt binnen de week naar u opgestuurd.

Bijkomende kamers kunnen op aanvraag of door noodzaak om een andere slaapkamer te moeten kiezen ter plaatse doorgevoerd worden. Deze worden per uur extra aangerekend. Indien gewenst kan ook ter plaatse overgegaan worden naar een volledige bouwbiologische meting van uw huis.

Overzicht van de metingen die ook allemaal in een schrijftelijk dossier samengevat zullen zijn:

1. Driedimensionele meting van het aardmagnetisch veld.

Wij meten het aardmagneitsch veld altijd driedimensioneel. Alleen deze meting kan een duidelijke informatie geven over de invloeden van de ondergrond op ons energetisch lichaam. Indien nodig, wordt in functie van de resultaten het bed verplaatst of andere oplossingen gekozen.

2. Energieverliesmeting

Wij vergelijken uw energie buiten het huis met uw energieniveau in uw slaapkamer. Indien er een signifikant energieverlies is, kunnen wij verschillende oplossingen aanbieden. Vanzelfsprekend wordt gemeten of het energieverlies is weggewerkt.

3. Elektrostressmetingen

Wij meten heel de slaapkamer door en zetten alle meetwaarden in kaart. Deze metingen zijn directe spanningsmetingen van de klant in zijn eigen slaapkamer. De oplossingen bij te hoge waarden worden getoond. Gedetailleerde informatie volgt in het verslag.

4. Radioaktiviteitsmeting

Wij meten buiten de referenties op verschillende plaatsen en dan binnen in het bed. Bij te grote verschillen is het beter de bedplaats te veranderen. Ook de radioactiviteit in de ruimte wordt gemeten.Deze meting is bij vele mensen relatief onbekend en bestaan in België maar heel weinige toestellen. De waarden zijn wel belangrijk omdat te hoge radioactiviteit zelden van de klanten zelf ook gevoeld kan worden.

5. Elektrische E-smogmeting

Wij meten de impact van elektrische leidingen en toestellen. Bij te hoge waarden in het bed worden deze ook driediemensioneel gemeten. Indien nodig worden afschermingsmaatregelen genomen of de specifieke stroomtoevoer dubbel onderbroken.

6. Magnetische E-smogmeting

Wij meten elektromagnetische velen in drie dimensies. Bij te hoge puntmetingen in het bed worden deze ook driedimensioneel gemeten. Deze stralingen komen ofwel van niet geaard metaal (boxspring, metalen pilaren, fondaties etd..) of van motoren in de nabijheid. Indien nodig worden de te zwaar stralende bronen uit gezet of verwijderd.

7. Statische E-smogmeting

Wij meten deze eektrosmog door de lucht in de ruimte aan te zuigen en te analyseren op zijn statische spanning. U herkent zonder twijfel deze soort E-smog aan de kleine elektrostoten die wij krijgen als wij ons zelf aan metaal (b.v. auto, deurgreep) ontladen. De meeste statische lading komt van kunststoffen in combinatie met beweging (kledij op ons zoals nylonkouzen), wind (glasgordijnen) en/of elektrische leidingen en elektrische E-smog. De oplossingen zijn dikwijls een betere materiaalkeuze en zo veel mogelijk biologische en natuurlijke grondstoffen en kledij te kiezen.

8. Hoogfrequentiemeting

Wij meten de frequenties van zendmasten en alle draadloze netwerken en telefoons met de precieze waarden tot 10 GHz. Deze hoge frequentieschaal is nodig omdat als maar hogere waarden gemeten worden. Deze belasting is bijzonder zwaar en wordt helaas hopeloos onderschat. De oplossingen zijn in functie van de stralingsbronnen en afschirming is mogelijk tegen externe stralingen.

9. Stoorlijnen meten en omleggen

Diverse stoorlijnen worden gemeten, in kaart gezet en dan omgelegd. Deze stoorlijnen kunnen heel schadelijk zijn indien zij zich net onder het lichaam kruisen. Hiermee wordt de slaapkamer hiervan letterlijk bevrijd.

Hier vind u getailleerde informatie over deze metingen als ook voorbeelden?

prijs: 350 Euro- 2 uur meten + verslag (excl. vervoerkosten*); 150 Euro/ uur extra metingen

*vervoerkosten: 0,50 Euro/km vanuit Rumbeke. Zijn er nog andere metingen in de buurt, dan worden de vervoerkosten gedeeld. 

 

Terug naar boven

www.ama-vita.com

Gezondheidsinfo • Piloot- en Testcenter voor een holistische gezondheid

www.baubiologie-geobiology.com

Bouwbiologische metingen van huizen, burelen en grondstukken • Aarden, aardingsmateriaal en geologische geofysische meetinstrumenten

www.longevity-systems.com

Hightechsystemen voor uw gezondheid voor professionals en voor particulieren

www.ama-vita.com • Sint Petrus en Paulusstraat 2B, 8800 Rumbeke • Tel.: +32 (0)51 80 85 15 • info@ama-vita.com

Baubiologie - Geobiology - Earthing

Housewitbinnen

Persoonlijk advies/ consult:+32 (0) 484 990 378

Europe's most complete house analysis