HomeAboutContact

Consultaties en
Start uw eigen
Nuttige links en
Ama-vita.center.2016
HolisticHealthCenter
Ama-vita.center.2016

Terug naar overzicht

 

Ga hier direct naar ons 

 

 

Extra services voor professionals • 1. opstellen van de persoonlijke allergie- en voedingslijst

Meting met Oberon Pathfinder

Voedingslijstvoorbeeld
Basis

• meten van de voedselintoleranties of allergieën tegen levensmiddelen

• automatisch opstellen van voedingslijsten en van voedingsallergielijsten ---> worden aan de therapeut of dokter per e-mail doorgestuurd

• kort report over belangrijkste mogelijke belastende oorzaken en situatieschets volgens de meetresultaten.

Details

Door de allergielijst meten wij heel specifiek in de pancreas duodenum en bepaalt Oberon heel precies tegen welke voedingsstoffen het lichaal hier slecht reageert. Deze voedselallergie wordt in een rangschikking gezet van helemaal sterk allergisch tot het minst allergisch.

Voor de voedingslijst worden verschillende doorsnedes van het lichaam genomen waar zo veel mogelijk organen mee bij betrokken zijn. Hiervan wordt een lijst bepaald die alle levensmiddelen bevat. De rangschikking is van heel goed voor het lichaam en zeer aan te raden tot niet goed voor het lichaam.

De allergielijst heeft altijd voorrang op de voedingslijst indien b.v. een levensmiddel in het algemeen goed aanvaardt wordt maar in de pancreas duodenum allergisch reageert.

Alle waarden worden met een waarschijnlijkheidsgraad gemeten en zo quantitatief als qualitatief aangetoond. Deze waarschijnlijkheid wordt via een berekend getal getoond. Zo betekent 0,00 de grootste waarschijnlijkheid, dus 100% van toepassing. Waarden van 0,425 betekenen 90% waarschijnlijkheid. Bij de voedingslijst betekenen dus de bovenste en kleinste waarden de best geschikte levensmiddelen voor het lichaam. De onderste waarden op deze lijst betekenen dus het minst geschikt om te eten. De kleurcodes zoals b.v. groen = aan te bevelen tonen visueel reeds hoe wij deze levensmiddelen het best waarderen. Klik voor een vergroting op de foto hiernaast.

 

.

Allergielijstvoorbeeld
Bij de allergielijst reageert de pancreas duodenum op al deze levensmiddelen allergisch, dus beter nu niet eten. Hierbij zijn de bovenste producten het meest allergisch, de onderste producten iets minder (klik voor een vergroting op de foto hiernaast ).

De professionals kijgen voor hun klant ook een pdf voor hun klanten/ patiënten waarin een volledige uitleg staat hoe zij de voedings en allergielijsten best toepassen.

Het geheugen van een allergische reactie kan op verschillende manieren afgezwakt worden of zelf volledig verdwijnen. Een methode is het maandenlang volledig onthouden van de voedingsstof. Bekende voorbeelden zijn tarwe, gluten, melk....

Door de voedings- en allergielijsten op te volgen ziet de therapeut, dokter en de klant zelf hoe ver en goed zij aan het verbeteren zijn door rekening met de voeding en de allergische stoffen te houden.

Meer informatie over de Oberon Pathfinder vindt u op deze website onder Oberon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast deze service ondersteunen wij de professionals graag met workshops, opleidingen in Energy Medicine om zelf energietesten te kunnen uitvoeren. Wij geven graag ook een volledige ondersteuning in functie van de invloed van het huis en werkomgeving op uw patiënten. Meer info over de problematiek ivm het huis en oplossingen vindt u op onze website www.baubiologie-geobiology.com. Internationale Masterclasses, die door Mieke Coghe georganiseerd worden, zijn unieke en speciala workshops, gegeven door de meesters van wereldniveau die hiervoor naar België komen. Graag staan wij u persoonlijk te woord om de beste samenwerking af te spreken tussen uw praktijk / center en ons en onze diensten en systemen en bel of mail ons voor gedetailleerde info, prijzen en afspraken.

Terug naar boven

 

homecontact & routing • kalender • disclaimer

www.ama-vita.comwww.baubiologie-geobiology.com

Jeffrey's Bay - Zuid Afrika • GSM ZA.: +27 (0) 79 75 90 94 9 • GSM BE (alleen what's up): +32 484 990 378 • info@ama-vita.com

Metingen, testmetingen, demonstraties op afspraak

Pijlwit1
Pijlwit2
Pijlwit4

TERUG NAAR HOME

Extra services voor
Pijlwit5
Beelden4
Ama-vita • Center of
Pijlwit3
Amavita1

Welkom bij Ama-vita

Mobile Zuid Afrika & what's up.:

+27 (0) 79 75 90 94 9

info@ama-vita.com

Skype: reinhard.becker (Ama-vita)

Energie & gezondheidscentrum

Verkoop van High Tech systemen

Extra services voor professionals

Advies • Consultaties • Metingen

Trainingen • Opstart holistische centers

Woonbiologie & Geobiologie

Bel of mail ons:
amavitalogo2020
Ga hier direct naar ons Bel of mail ons: