NLHomeAboutContact

Consultaties en
Start uw eigen
Nuttige links en
Ama-vita.center.2016
HolisticHealthCenter
Ama-vita.center.2016

Baubiologie en Geobiologie

 

MeettoestellenAmaBaubiologie - Bouwbiologie

 Bau/Bouw = alles wat met onze woning te doen heeft & Bio = leven

De 'Bouwbiologie' beschrijft de verhouding tussen huis, mens en omgeving met de nadruk op het aspect gezondheid en harmonie .

Dat ook onze woning ons belast en oorzaak kan zijn van stress, allergieën of tal van andere gezondheidsproblemen beginnen meer en meer mensen in te zien. De bouwbiologie bekijkt de bestaande situatie en herstelt de onbalans.

Alle methodes en oplossingen nodig om een gezonde en veilige woon- of werkplek te creëren worden door ons gebruikt en aangeboden. Oplossingen gaan van heel eenvoudige (bv verplaatsen van het bed, omleiden van de stralingen...) tot het toepassen van minder gekende technieken zoals het gebruik van kwantumfysica.

De Bau-biologie door Ama- vita omvat niet alleen het heel accuraat meten en reduceren van EMF,  het opsporen van allerlei stoorvelden of belastingslijnen onder of boven de grond (= biosanering ), maar hecht ook belang aan de luchtkwaliteit in gebouwen, en promoot voor natuurlijke verlichting, juiste ventilatie, en het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke verven en ecologische bouwmaterialen.

Bouwbiologie is geen 'Hocus Pocus' maar meetbare Fysica

 

 

Geobilologica

 Geo = todo junctos con la terra & Bio = vita

 

 

Stoorlijnenhuis

 

 

 

IMG1408In de aarde loopt een netwerk van energielijnen, die te vergelijken is met het meridiaanstelsel van de mens. Dit stelsel van aardse energie banen was oorspronkelijk vrijwel helemaal neutraal. Sommige energiebanen hadden (en hebben nu nog steeds) een sterke positieve uitstraling zoals bv de leylijnen. Moeder aarde heeft een duidelijke bedoeling met deze netwerken. Ze zijn energieopladend. Ze houden de aarde en al het leven erop in balans.

Onze voorouders hadden toen zelf zonder instrumenten veel meer kennis hierover dan wij. De megalithen van Weris (zie foto hier rechts) b.v. staan heel precies boven belangrijke grote kruispunten. Geen één stoorlijn hiertegen loopt door de steenvormatie... Deze worden door de heel sterk aanwezige energie om deze rotsvormatie voorbij gelegd.

Door chemische vervuiling, metaal (de funderingsijzers van gebouwen, metalen voorwerpen zoals een auto of wasmachine in de garage onder de slaapkamer enz…) maar ook door grote hoeveelheden negatieve informaties van mensen en situaties (zoals oorlogen..),hebben vele aardlagen en wateraders een negatieve lading gekregen en zijn drager geworden van schadelijke frequenties. Daarom zijn deze lijnen vanuit de aarde belastend voor ons geworden en noemt men ze geopatische belastingslijnen. Vele wateraders, aardbreuken en aardscheuren in de aardbodem wijken heden ten dage af van golflengte, frequentie, richting en intensiteit van het natuurlijk stralingspatroon van het aardmagneetveld.

Naast de geopatische belastingen van aardstralen, wateraders of breuklijnen hebben we ook nog de vortexen, het Hartmann- en Currynetwerk en andere nieuwere rasternetwerken die vanuit de aarde invloed op ons hebben. Planten en bomen komen ziek, groeien minder snel of tonen misvormingen boven aardstralen of kruispunten ervan. Sommige dieren gedijen goed op aardstalen (zoals katten of mieren in het bijzonder op aardstralen), andere dieren vertonen gedragsproblemen (zoals honden, paarden.. ) lopen weg of komen er ziek. Wetenschappelijke onderzoeken  bewijzen dat mensen sterk ontregeld worden door deze stoorlijnen.

Gelukkig zijn al deze stoorvelden meetbaar en zijn er gemakkelijke oplossingen met natuurlijke en/of moderne technologieën

Wij hebben in het buitenland bij verschillende meesters geleerd om deze stoorlijnen en vortexen op te speuren en vakkundig om te leggen of te neutraliseren. Metingen bij kankerpatiënten tonen altijd niet alleen sterke stralingen in het huis maar bovendien tot heden altijd kruspunten van de stoorlijnen precies daar waar de kanker is uitgebroken..... keer op keer terug dezelfde vaststelling. Dit is niet verbazend wetende dat deze kruispunten het lichaam precies op deze plaats sterk verzwakt. Hierdoor vermindert op termijn de zuurstoftoevoer in de cellen zo zeer dat kanker kan uitbreken (Dr. Otto Warburg, nobelprijswinner in de geneeskunde).

 

Geobiogische metingen online uitvoeren

In de moderne tijd kunnen wij ook deze service op afstand aanbieden. Hiervoor hebben wij plannen nodig die ook digitaal kunnen doorgegeven worden. Samen met online skype of zoom afspraak is het perfect mogelijk om heel het huis samen ook op afstand te meten, in kaart zetten en te verbeteren.

De geobiologische metingen kunnen ook afzonderlijk gevraagd worden. De beste oplossing is wellicht altijd de combinatie van de bouwbiologische metingen met onze instrumenten die wij kunnen opsturen of u kan afhalen met de geobiologische metingen op afstand met videoverbinding.

Neem hiervoor contact op voor verdere afspraken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven

 

homecontact & routing • kalender • disclaimer

www.ama-vita.comwww.baubiologie-geobiology.comwww.longevity-systems.com

Camino pino Ines 84 • La Florida • ES-38434 Icod de los vinos • Santa Cruz de Tenerife • España • +32 484 990 378

Sint Petrus- en Paulusstraat 2 B - B-8800 Roeselare - Rumbeke • GSM.: +32 (0) 484 990 378 • info@ama-vita.com

Metingen, testmetingen, demonstraties op afspraak

Pijlwit1
Pijlwit2
Pijlwit4

TERUG NAAR HOME

Extra services voor
Pijlwit5
Beelden4
Ama-vita • Center of
Pijlwit3
Amavita1

Welkom bij Ama-vita

Mobile: +32(0)484 990 378

info@ama-vita.com

Skype: reinhard.becker (Ama-vita)

 

Energie & gezondheidscentrum

Verkoop van High Tech systemen

Extra services voor professionals

Advies • Consultaties • Metingen

Trainingen • Opstart holistische centers

Woonbiologie & Geobiologie

amavitalogo2020