HomeAboutContact

Consultaties en
Start uw eigen
Nuttige links en
Ama-vita.center.2016
HolisticHealthCenter
Ama-vita.center.2016

online meetingsandere video'sinzichtencorona oplossingen angstvrij call to action

 

De technische kant van de virus en 5G en het vaccin

met zicht als Baubioloog, Energy-Medicine CP en trainer in High Tech Frequency Medicine

 

"Si tacuisses, philosofus fuisses..."

 

Latijns spreekwoord voor die "geleerden"

die geloofwaardig leugens blijven verkopen...

 

Deze pagina is in uitvoering en wordt nog bijgewerkt.... zodat ook energetisch wetenschappelijk kan inzicht gegeven worden op een niveau dat de mensen helemaal niet kennen... Ken uw vijand en u kent zijn zwaktes ... en plots worden vele dingen op eens heel duidelijk die rond ons jaren lang stilletjes aan het gebeuren zijn...

Welkom bij de ontdekkingstocht die nog veel méér aan het licht brengt dan de polariteit en ph... dit is pas het begin...

 

1. Definitie en basisinfo over de corona-virus & griepvirus:

1. Verkoudheidsvirus met een besmettingsgraad van 1,7 tegenover de normale griep virus.

2. Alle virussen hebben zoals ook onze cellen en zelf ons lichaam een polariteit met een - en een + pool. Deze zijn elektromagnetisch geladen net zoals magneten. De microorganismen bestaan uit virussen en schimmels met een negatieve (-) polariteit en de bacteries en de parasieten hebben een positieve (+)polariteit. Verschillende polariteiten trekken elkaar aan en tegenovergestelde polariteitne stoten elkaar af.

3. Alle virussen (en schimmels) in ons lichaam zoeken dus negatief geladen organen op; bacterie's (en parasieten) de positief geladen organen. Het lichaam en hersenen zelf bevatte magnetite en werkt ons lichaam met magnetisme. Heel het lichaam heeft ook een Noord en zuidpool (hoofd en voeten)

2. Het geheim van de ph waarde en zijn invloed op onze energie en polariteit

Wij bestaan uit 75% water (H20 of duidelijker: HOH), twee moleculen waterstof (H) op een molecuul zuurstof (O). Waterstof, zuurstof en water zelf beïnvloeden onze lichaamseigen magnetisme.

item11. Een waterstof atoom (H) heeft een positief geladen proton (+). Om in balans te zijn heeft het een negatief geladen electron (-). Het electron (-) cirkelt met zijn energie rond de proton(+). In water speelt een waterstof atoom door zijn negatieve electrische lading (-) een belangrijke rol in onze gezondheid.

Hier zien wij een wateratom met een negatieve lading die snel rond de positieve polariteit zich beweegt. Hier hebben wij een positief geladen proton (+) met een negatief geladen electron (-) dat rond de proton cirkelt (zie tekening).

 

 

item27

8 +

item29
item30
item53

H

item56

O

item58
item62

H

 

2. Een zuurstof atom (links) is veel groter en heeft 8 positieve protonen (+) en ook acht negatief geladen electronen (-). Het heeft wel 2 openingen om nog eens twee openingen aan de buitenring voor twee waterstof atomen te binden. Zo zal het zuurstof atom deze twee waterstofatomen proberen te pakken.....

3. Water (rechts) ontstaant als twee waterstof atomen zich met één zuurstofatoom verbinden en krijgen wij zo een watermolecul. U kan het ook schrijven HOH en wordt het daarom gemakkelijker.

 

Normaal houdt een watermolecul zijn waterstof en zuurstof atomen bij elkaar. Maar deze kunnen ook opgesplitst worden. Dan ontstaat chaos.... 5G stralingen zijn typisch om de structuur kapot te maken. Zo kan een waterstof atoom afgesplitst worden: So kan een waterstofdeeltje positief geladen (H+) afgezond worden. Dit veroorzaakt chaos. Het watermolecul heeft ook zijn balans verloren krijgt een extra negatieve lading (OH-) en heet "Hydroxide anion". Dit negatief geladen deeltje kan ook de gezondheid tegen werken.

4. Water in ons lichaam.....kan ofwel positief geladen zijn (H+), een H+ ion of het kan ook negatief geladen zijn (OH-), met een OH- anion. Water in ons lichaal is normaal neutraal en in balans. Met extra H+ ionen wordt het water verzuurd, met extra OH- anions wordt het te alkalisch. Sommige organen hebben een verschil zoals de maag die meer zuurte, dus H+ ions moet hebben. Maar als een orgaan te verzuurd of te alkalisch is, zal het tenslotte met de tijd ziek komen. Om ziek komen in verband met water beter te verstaan kunnen wij de ph-waarde van het water meten.

5. PH scale .... de p of PH staat voor het potentieel of power. De H staat voor Hydrogen of Waterstof. Samen betekent dit "potential power of hydrogen". Deze ph schaal is gebaseerd op de kracht van 101 en kan dit opvatten zo als de schaal an Richter bij aardbevens. Ieder niveau of gedeelte ervan is 10 keer krachtiger of meer dan de voorgaande waarde. Wij meten hier de hoeveelheid H+ ionen in het water, gaande van 0 tot 14. Neutraal is in het midden bij 7. Minder dan 7 toont verzuring en heeft meer H+ ionen maar ook progressief meer OH- ionen. Getallen boven 7 tonen alkaliteit en hebben progressief minder H+ ionen maar ook progressief meer OH- ionen. Ook reeds een lichte wijziging van de waarden mag u 10 x krachtiger zien volgens deze schaal. Zo stijgt de zuurtegraad van 6 b.v. 10 x sterker tegenover de waarde van 7. Hoe lager de waarde hoe verzuurder het lichaam is en hoe méér H+ ionen aanwezig zijn.

 

<------------ magnetisch positiever

pH magnetisch negatiever ------------>

 

 

01234567891011121314 

 

 

<------------ méér verzurend

neutraal méér alkalisch (base) ------------>

 

 

<------------- méér H+ ionen

neutraal méér OH - ionen ------------>

 

 

 

 

 

 

online meetingverdere video'sinzichtenpreventie & oplossingenangstvrij call to action

 

Terug naar boven

 

homecontact & routing • kalender • disclaimer

www.ama-vita.comwww.baubiologie-geobiology.comwww.longevity-systems.com

Sint Petrus- en Paulusstraat 2 B - B-8800 Rumbeke • Tel.: +32 (0)51 80 85 15 • info@ama-vita.com

Metingen, testmetingen, demonstraties op afspraak

Pijlwit1
Pijlwit2
Pijlwit4

TERUG NAAR HOME

Extra services voor
Pijlwit5
Beelden4
Ama-vita • Center of
Pijlwit3
Amavita1

Welkom bij Ama-vita

+32(0)51 80 85 15

info@ama-vita.com

GSM/ Mobile:+32 (0) 484 990 378

Skype: reinhard.becker (Ama-vita)

 

Energie & gezondheidscentrum

Verkoop van High Tech systemen

Extra services voor professionals

Advies • Consultaties • Metingen

Trainingen • Opstart holistische centers

Woonbiologie & Geobiologie