HomeAboutContact

Consultaties en
Start uw eigen
Nuttige links en
Ama-vita.center.2016
HolisticHealthCenter
Ama-vita.center.2016

video'soplossingenangstvrij

 

Heeft u een geval in het ziekenhuis die dringend hulp nodig heeft en u wenst te weten wat er echt aan de hand is?

De quick check online

Bronchiemeting

Wij hebben volgende gegevens nodig:

Naam en voornaam, volledig adres, gebortedatum, indien bekend: bloedgroep.

Met scalaire golven kunnen wij direct in de bronchiën meten zodat u zelf de juiste acties kan nemen. Ad info: antibiotica helpt niet bij virussen en verzwakt nog méér het immuunsysteem. Onwetendheid en stress en angst blokkeert het ook bovendien.

Zie alle details onder online-metingen

Frequentiewater speciaal voor de bronchiën en luchtwegen kunnen wij opsturen. Wij beschikken ook over verschillende oplossingen om te ontsmetten: van een handig flesje met 10 ml en sproeiknop tot 30, 50 en 200 ml als ook alles om zelf uw eigen HOCL water zelf te maken... Eigen systemen om zelf coloidaal zilverwater te kunnen maken is een permanente goede en natuurlijk oplossing tegen alle microorganismen zoals de corona-virus, griepvirus en ook als perfect ontsmettingsmiddel dat u gemakkelijk zelf kan maken wanneer u het zal nodig hebben.

Flesjestoestelcolz

 

Het geheim van de liposomale vitamine C met nano-structuur

Vitamin C is heel bekend als prachtige antioxydant om de vrije radicalen tegen te werken. Dit is bekend.

Maar wat minder bekend is, is het feit hoe dit in feite in elkaar zit....

Vrije radicalen hebben een protoon te veel, een positief geladen deeltje dat op zoek gaat om een electron , een negatief geladen deeltje te binden en zo te kunnen neutraliseren. Bij ontstekingen maar ook bij viurssen vinden wij een grotere hoeveelheid van protonen die positief geladen zijn.

Door nu liposomale vitamin C in te nemen worden de nanopartikelen direct via de maag reeds opgenomen en werken zo vele keren beter dan de liposomale vitamine C die op microstructuur is gemaakt. Niet vergelijkbaar met de normale vitamine C die zelf niet meer door ons lichaam wordt opgenomen dan enkele mg per inname.... Vitamine C heeft nu eens een extra electron te veel dat het kan afgeven om een positief geladen proton te kunnen neutraliseren.

Het is net het kunnen neutraliseren van de vele protonen dat de vitamine C zo gezond en werkzaam maakt.

Virussen zijn nu eens positief geladen en indien wij extra negatief geladen electronen op de virus los laten verzwakt dit de virus aanzienlijk.

Door het feit dat de Belgische staat zelf tegen de Europeese wetgeving verstoot in functie van het toelaten van alle voedingssuplementen die in tenminste twee landen van Europa zijn toegelaten kunnen wij volgens de Europeese wetgeving dergelijke en gezonde producten verkopen, maar altijd nog niet volgens de Belgische wetgeving.

Daarom bieden wij deze uitstekende vitamine C aan met directe bestelling en levering vanuit een collega van ons van Italië.

Het geheim van Fulvic Acid als beste ontgifter van zware metalen

Fulvic Acid of Fulvinezuur is door de natuur over duizende jaren samen geperste oeraarde, een biologisch voorproduct van olie. Het bevat tetra trillion negatief geladen electronen die van Fulvic Acid twee fantastische eigenschappen mee geeft....

1. Door zijn gemicroniseerde vorm kan Fulvic Acid als geen ander product de hersenbarrrière voorbij gaan en direct zelf uit de hersenen zware metalen binden die door verschillende zware vervuiling in ons lichaam zijn gekomen. Niet verbazend is het feit dat alle vaccins zware metalen bevatten die hoog toxisch zijn. Wat niet bekend is, is het feit dat zware metalen in ons lichaam niet alleen verantwoordelijk zijn voor een hele reeks aandoeningen in onze hersenen en lichaam maar dat deze ook de stralingen versterken die op ons lichaam komen.

Dit wetende verstaan wij dan ook veel beter de "Bermuda-driehoek" die extreem zwaar iedereen belast: zware metalen - stralingen - microorganismen...

De stralingen worden dus versterkt door de zware metalen, deze trekken ook door hun bipolariteit extreem sterk de virussen aan en bovendien zijn de zware metalen op zich hoog toxisch en blokkeren ze onze mitochondrieën.

Het is dan ook ten zeerste verbazend dat altijd nog deze zware metallen via vaccinaties direct in ons lichaam mogen gespoten worden en zelf onze babies van geborte aan met de eerste inspuitingen zwaar vergiftigd..

Ama-vita meet in iedereen hogere concentraties van zware metalen, zij het van de vaccinaties komend, zij het als lood van de autobanden komend of direct door de lucht in onze bronchieën en longen komend aluminium en Barium. Daarom meten wij ook bij iedereen blokkades in de longen als ook sterke belastingen van de longen zelf door deze giftige zware metalen direct in ons lichaam op te nemen. De wel bekende almagaamvullingen zijn altijd nog niet in België verboden alhoewel deze met 50% uit het hooggiftige kwik bestaan die 24 uur op 24 uur ons lichaam blijvend vergiftigen... Andere landen hebben ze al lang verboden...

Een pittig detail is dat de TL-lampen en de zo door de staat aangeprezen spaarlampen (deze zijn mini-TL-lampen) extreem giftig zijn omdat zij tegen alle wetten aan toch nog kwikdampen mogen bevatten.... Ook hier terug nog werk voor de Belgische regering om die soort hoogtoxisc he misstanden te verbeteren....

Daarom is Fulvic Acid zo een prachtig product dat de zware metalen los kan koppelen en binden en veilig kan afvoeren...

Een minder bekende werking van Fulvic Acid is het feit dat het andere voedingsstoffen mee in de cellen trekt waardoor alle andere voedingssupleties veel beter kunnen werken.

Dit maakt van Fulvic Acid waarschijnlijk het beste natuurlijk product dat wij ooit zouden kunnen innemen.

Ook hier verstoot België terug tegen de Europeese wetgeving alhoewel dit product zo schitterend goed is.

De grote hoeveelheden negatief geladen deeltjes van Fulvic Acid zijn dan ook uiterst geschikt om niet alleen de zware metalen uit het lichaam te halen en andere voedingssupleties in de cellen mee in te sluizen maar zorgen ook door de extreem hoge negatief geladen deeltjes voor de perfecte tegenpool van de positief geladen virussen.

Dit is een heel complex thema dat nu misschien een beejte meer duidelijkheid geeft waarom Ama-vita aan zijn klanten bijzonders nu aanbiedt om ook dit product te kunnen bestellen, met directe levering en facturatie van onze Nederlandse verdeler van dit prachtig product.

Bij iedere meting van gelijk welke persoon meten wij een overgrote hoeveelheid van zware metalen als ook de prachtige werking van Fulvic Acid. Daarom kunnen wij niet anders dan dit product als het meest onbekende superproduct aanbevelen... vooral nu de stralingen en de zware metalen bijzonder belastend werken op ons lichaam...... nog niet gesproken van een van de grootste misdaden op aarde om de mensen door vaccinaties te blijven vergiftigen met alle gevolgen voor onze gezondheid.

Er zijn naast de gespecialiseerde onderzoeksjournaliste Desiré Roever reeds verschillende organisaties en ook heel moedige doktors die zeer sterk tegengewerkt worden door bepaalde officiële instanties die blijkbaar wetende of onwetende hun amt uitoefenen.... Er is dus nog ontzettend veel werk voor onze gezondheids-minister .....

Ama-vita kan op gelijk welk moment gelijk welke persoon uitmeten. De persoon zonder zware metalenvergiftiging moet nog geboren worden.... want 50% van de zware metalen worden reeds automatisch doorgegeven aan de nieuw geboren baby.

Dit is een van de redenen dat wij aan jonge koppels aanbevelen om eerst zelf hun lichaam grondig te ontgiften alvoerens aan gezinsuitbreiding te denken....

Hoe (on)gevaarlijk zijn vaccinaties?

pdfteken5Met dit certificaat kunnen wij weigeren om ons te laten vaccineren. Gebruik dit, indien u dit wenst, voor iedere poging om ons of onze kinderen te vaccineren.

Wat ook in het verleden werkte is het persoonlijk verantwoordelijk maken van de geneesheer die de vaccinatie wenst uit te voeren door hem een document hiervoor te doen tekenen... Geen handtekening, geen vaccinatie....

De voor- en tegenstaanders van vaccinaties kunnen zich best informeren bij verschillende bronnen voordat zij beslissingen nemen.

Desiré Roever is medische onderzoeksjournaliste met jarenlange kennis als ook het zoeken naar websites over vaccinatieschade (b.v.: https://www.vaccinatieschade.be of https://stichtingvaccinvrij.nl/) geeft verdere informatie naast die van de overheid.

De impact van vaccinaties kan natuurljk ook gemeten worden en meten wij helaas tot heden eerder negatieve gevolgen in het lichaam door vaccinaties omdat de inhoudsstoffen eenvoudig veel te belastend en giftig zijn die bovendien direct in het lichaam en bloedbaan wordt ingespoten.

Verbazend detail: De Amish in de VS die geen vaccinatie aanvaarden hebben geen gevallen van de opgevoerde ziektes die typisch kunnen komen na een vaccinatie.

Corona preventie en oplossingen op afstand

Ook is de informatie en richtlijnen van de overheid volgens vele wetenschappers en onderzoekingen meer dan twijfelachtig en totaal overroepen moeten wij met de huidige regering hun aanwijzingen volgen.

De extra-informatie en ondersteuningen helpen u nog verder om virussen en de relatie met mens en stralingen beter te kunnen verstaan.

De incubatietijd (de tijd tussen besmetting en effectief tekenen tonen van een besmetting) zou kunnen tot ca. 24 dagen duren.

De virus is niet levend maar dode materie die kan overgedragen worden via hoesten en aanraken via ogen, neus, mond. Daarom is het altijd aan te raden niet zo maar in de lucht in te hoesten, wetende dat micropartikelen nog urenlang actief kunnen blijven.

De virus zou kunnen ca. 2-3 dagen overleven op metaal en statisch geladen plastiek (zo als mondmaskers met plastiek) door hun aantrekkingskracht van hun polariteit. Dit betekent dat wij al lang zouden kunnen besmet zijn voordat wij echter de tekenen kunnen voelen. Angst is zeker niet goed maar kennis en weten hoe wij een besmetting gemakkelijk kunnen voorkomen, hoe wij ons eigen imuunsysteem optimalizeren en hoe wij ook de corona virus gemakkelijk kunnen verwijderen.

De corona-test test niet op corona-virus maar een respons en er is geen "gold standaard" die precies dit kan bevestigen. Het mengen van antibiotica creeert net het vormen van exosooms net zoals toxische stoffen en bestaande andere bedreigende stoffen en producten. Volgens Dr. Kaufman zijn 4 op de 5 testen niet correct...

Het dragen van een masker (zeker de "clock"-masks) toonde volgens Dr. Kaufman zelf een grotere besmettingsgraad. Een virus is 100 nanometers klein, terwijl de maskers in micrometers werken wat niet helpt. Chemische stoffen en glasvezels in maskers zijn schadelijk en verminderen de opname van zuurstof wat wij net nodig hebben.

Daarom biedt Ama-vita de mogelijkheid om vlug juist te testen en ook om oplossingen aan te bieden.

Bent u een therapeut, psycholoog of een gezondheidsprofessional? Neem contact op met Ama-vita om goede oplossingen samen te kunnen aanbieden, ook op afstand.

1. De Quick- check voor een echte en vlugge analyse bij vermoedens...

a) Vlug heel het lichaam automatisch doormeten en in kaart brengen van de verzwakte organen door Metavital®Human expert

b) Extra check op de bronchiën in de diepte met controle van energetische verzwakking door pathologie en microorganismen (zoals alle virussen natuurllijk ook)

c) Kort report van de gevonden resultaten zodat u weet wat zu zou kunnen doen om de echte oorzaken aan te pakken

Neem contact op met Ama-vita via mail: info@ama-vita.com, via onze homepagina met berichtveld of telefonisch voor alle oplossingen in functie van uw vragen en online mogelijkehden... Dit is informatie en geen genezingsadvies. Vraag uw geneesheer voor medisch advies en voorschrift voor een quick-check. De meetresultaten zijn energetisch gemeten en zijn niet hetzelfde als labtesten.

2. Bij urgentie met een heel slechte gezondheidstoestand

a. Interventie op afstand (zie onder online-metingen voor meer details)

met een juiste analyse en het in kaart brengen van de echte oorzaken; testen van de medicatie en mogelijke andere en beter metende producten. Meten van allergieën, gifstoffen, stoorfactoren die het lichaam het meest belasten, meten van impact van e-smog en stralingen in het lichaam. Vraag uw geneesheer voor medisch advies en voorschrift voor een quick-check. De meetresultaten zijn energetisch gemeten en zijn niet hetzelfde als labtesten.

b. Programmatie van individuële frequenties op water of chip.

c. Directe frequentiebehandeling en opstellen van individuële frequenties in functie van deze behandeling volgens Dr. Gariaev als MP3 bestanden.

d) Uitmeten van de meest doeltreffende natuurlijke producten die het lichaat terug perfect in evenwicht brengt.

Neem contact op met Ama-vita via mail: info@ama-vita.com, via onze homepagina met berichtveld of telefonisch voor alle oplossingen in functie van uw vragen en online mogelijkehden... Dit is informatie en geen genezingsadvies. Vraag uw geneesheer voor medisch advies.

3. Hoe informatie goed communiceren en doorgeven?

Angst injagen zien wij reeds dagelijks in de media. Beter is het om rustig informatie door te geven en altijd objectief en open minded zijn. Positief afsluitende woorden nemen de angst weg.

4. Wat kan ik als individuële persoon zelf doen?

Een eenvoudige berekening helpt om aan te tonen hoe belangrijk ook maar één enkele persoon kan zijn die de juiste informatie kan doorgeven.

1. Stel dat iedereen 20 personen contacteert met de vraag om ook maar zeker te stellen dat 20 personen de juiste informatie ook doorgeven aan 20 nieuwe personen.....

Dan komen wij bij 5 keren 20 personen contacteren op volgende berekening bij ook maar één persoon die ermee start:

20 x 20 x 20 x 20 x 20 = 3.200.000 mensen.... Dit is bijna 1/3 van de Belgische bevolking... Als wij deze bewustwooording kunnen zo doorgeven is alles heel vlug opgelost...

5. Ontdek de geheimen van de juiste vibraties uitzenden?

"Indien u de geheimen van het Universum wenst te ontdekken, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie..."

Nicolas Tesla

Alles heeft een vibratie en meten wij zelf emoties met een bepaalde vibratie en toont Ama-vita aan zijn klanten ook hoe wij bepaalde vibraties zelf kunnen meten. Zo kan u perfect zelf eens uitmeten wat voor een vibratie bepaalde woorden en zinnen hebben, emoties, gestes, geelaatsuitdrukkingen, geuren en zeker gemakkelijk te begrijpen: muziek of lieve woorden die letterlijk goed doen. Zo kan u b.v. testen hoe "kom op tegen kanker" uw energie met deze vibratie kan veranderen net zo als kankervrij of kom op voor uw gezondheid... Emoto heeft dit in zijn kristalfotografieën heel duidelijk getoond. Daarom biedt Ama-vita u genezende muziek (zie onder online meetings of hier verder) en ook genezende frequenties aan.

Dat is ook het geheim van "healers" die goede frequenties kunnen doorgeven, soms door het lichamelijke contact soms ook op afstand. De modernste "Frequency-medicine" systemen met die Ama-vita werkt, kunnen zo de juiste frequenties en vibraties ook overdragen op water, een zalf, een chip en ook als behandeling als frequenties door geven via online behandelingen en via programmatie in MP3 bestanden.

Wat wel handig is om te weten is dat ook wij zelf een eigen vibratie hebben als ook zelf vibraties kunnen door sturen. Het gemakkelijkste voorbeeld om dit beter te kunnen begrijpen is de liefde van een moeder naar haar kinderen of liefde tussen twee mensen.

dankvermoordenIedere mens heeft ook een eigenvibratie gemeten tussen 0 en 1000. De gemiddelde vibratie van alle mensen is nu 218. Alles onder 200 meet zwak en vanaf 200 beginnen de positieve frequenties. Echte "Healers" hebben een min. frequentie van 500 of meer. Om een beter idee te krijgen vindt u hier de basisfrequenties die wij kunnen hebben en ok welke involed dit kan hebben op andere:

20: schande • 30: schuldgevoel • 50: apathisch • 75: verdriet, verlies, moedeloos, dus spijt en depressie

100: angst (hier verstaan wij beter waarom de pers ons altijd wenst angst in te jagen...)

125: verlangen (advertenties en met de pers het verlangen opwekken naar vaccinaties zijn (goede??) voorbeelden

Dank ik zal je vermoorden

Vibraties zichtbaar gemaakt volgens Emoto

150: woede (dit kan tot soncstructieve en/of destructieve acties voeren)

175: Trots (dit kan b.v. bij een Marine-corps zijn die trots zijn op hun werk)

200: Moed (hier start de kracht voor het eerst. Hiermee weten wij ook dat beneden 200 slecht en boven 200 positief is)

250: Neutraliteit (mensen hebben vertrouwen, zin om zich goed te voelen en geen interesse hebben in conflicten)

310: Bereidheid (b.v. het werk altijd goed doen, behulpzaam zijn voor anderen... )

350: Aanvaarding (dit is zelf zijn eigen lot in handen nemen, heeft eerder iets te doen met in balance zijn... )

400: Redelijkheid (hier komt intelligentie en rationaliteit naar boven, juiste beslissingen kunnen nemen... )

500: liefde (niet zoals in de massmedia vertoond zoals emotionele conditie met fysische aantrekkingskracht; eerder onvoorwaardelijke liefde, niet veranderbaar en permanent. Het is ware blijheid. Ca. 0,4% van de bevolking komt zo ver)

540: vreugde (innerlijke blijvende vreugde; vanaf hier start de kracht van een healer/ genezer en spirituële zelfhulpgroeppen...)

600: vrede (in de zin van zelfrealisatie; dikwijld trekken zich zo mensen terug van de wereld; grote meesterwerken in kunst en muziek zitten tussen 600 en 700 in vibratie). Vanaf 600 kan iemand helderziende worden

700 - 1.000: Verlichting (deze vibratie komt van grote voorbeelden, krachtige inspiratiebronen en energievelden. Grote meesters met typische houding van de handen om genezende energie door te geven, dus grote "Avatyar's" die de titel Lord verdienen: Lord Krishna, Lord Buddha, Lord Jesus Christ.

Indien wij de kracht van de vibraties beter verstaan (zoals Emoto het goed kon tonen), weten wij ook dat naast de informatie over wat er nu gaande is ook een manier is om met liefde te antwoorden. Wij zijn ook duidelijk dat alles wat de regering en pers nu aan het doen is, niet in de hogere vibraties valt.

De regering en de pers werkt op angst om een verlangen naar het vaccin op te wekken. Met woede antwoorden en soldaten sturen om dit op te lossen heeft wellicht een iets betere vibratie maar er zijn zo veel meer hogere vibraties die wij zelf kunnen doorgeven....

Dan verstaan wij ook beter het slot van de legendairse video van Rose / Icke III en IV die tenslotte alles uit de doeken doet.... om liefde sturen als oplossing geeft naast het eerst bewust maken wat er wel gaande is.

 

Lijst van behandelingen, frequenties en producten voor de bronchiën/ longen

1. Online metingen zijn vlug en efficiënt

Volledige automatische scan van heel het lichaam met in kaart zetten van die organen of plaatsen in het lichaam die te veel afwijken van de optimale frequentiepatronen. Bijkomend worden de longen/bronchiën zoals in de minicheck tot niveau van de mitochondriën op microorganismen gecontroleerd.

Nodig: volledige naam en voornaam, thuisadres, gebortedatum en indien mogelijk ook de bloedgroep.

Voor informatie en uitgebreidere metingen op afstand verwijs ik naar onze online-metingspagina.

2. Frequentiewater voor de bronchiën gemaakt met Metavital®Human expert - 25 Euro

Inclusieve speciale frequenties om het lichaam geestig en lichamelijk in evenwicht te brengen. Fles van 200 ml in blauwglas.

3. Systeem om zijn eigen coloidaal zilverwater zelf te maken - 203 Euro

Electrolyse met 9V batterij en twee lange massief zilveren staafjes met 999% zuiver zilver; werkt automatisch en met controllelampje. Inclusief garantie door onze Duitse leverancier. Het water werkt ontsmettend en bacterie/virusafdodend op een heel natuurlijke manier.

4. Mironglasfles met sproeikop en afdekkap 10 ml frequentiewater - 7 Euro

Ideaal voor natuurlijk ontsmetten voor in de broekzak en vlug terug gevuld met col. zilverwater of HOCL

5. Mironglasfles met sproeikop en afdekkap 30 ml frequentiewater - 9 Euro

Ideaal voor natuurlijk ontsmetten voor in de handtas, auto, bureel en vlug terug gevuld met col. zilverwater of HOCL

7. Mironglasfles met sproeikop en afdekkap 50 ml frequentiewater - 12 Euro

Ideaal voor natuurlijk ontsmetten voor in de handtas, auto, bureel ect. en vlug terug gevuld met col. zilverwater of HOCL

8. Mironglasfles met druppelaar en sproeikop 200 ml frequentiewater - 27 Euro

Ideaal voor het natuurlijk ontsmetten en voor de brochiën met specifieke frequenties op de bronchiën afgestemd als ook met rustgevende en ontspannende frequenties. Sproeikop met afdekkap afzonderlijk meegeleverd.

9. Set voor HOCL zelf te maken (zonder 9V batterij) - 3 Euro

Maak zelf uw eigen HOCL ontsmettend water met twee potloden, een 9V batterij (niet meegeleverd) en een houder met kabelverbinding voor een 9V batterij.

10. Set om HOCL zelf te maken incl heroplaadbare 9V batterij - 10 Euro

Maak zelf uw eigen HOCL ontsmettend water met twee potloden, een 9V batterij 2500 mAH en een houder met kabelverbinding voor een 9 V batterij. Eenvoudig kabels op potloden aansluiten en in zoutwater (tafelzout) steken om de electrolyse te starten. Perfect als alg. desinfecteermiddel op natuurlijke basis. (vrijdag, 1 mei: oplaadbare batterijen moeten nog binnen komen)

 

Lijst van speciale producten met extra negatief geladen electronen met hun onbekende prachtige werking op ons lichaam voor een betere antioxydatieve werking en ontgiftiging van zware metalen

11. Liposomale vitamine C 100 ml fles met 2-3 nanometer - 28 Euro

12. Liposomale vitamine C 250 ml fles met 2-3 nanometer - 60 Euro

13. Liposomale vitamine C 500 ml fles met 2-3 nanometer - 110 Euro

pdfteken1pdfteken2Verkoop met kortingscode van Ama-vita direct door de verdeler aan professionelen en hun klanten. Neem hiervoor contact op via info@ama-vita.com of via +32 51 80 85 15.

Download van de volledige informatie over de liposomale vitamine C.

 

De membraan bestaat uit phospholipiden die de phosphormangel in de DNA cel regenereert als ook de Myelinmembran van de Neuronen en Neurotransmitter.

100 ml zijn vergelijkbaar met 20g vitamin C. Extract uit Acerola en blijft in de bloedcirculatie 24 uur tegenover normaal en zelf intraveneus toegedeinde vitamine C maximaal 30 tot 60 minuten in de bloecirculatie blijven.

Liposomaal vitamine C met deze nanostructuur is 240 keren effectiever als zelf intraveneus gegeven vitamine C.

Bioopname tot 98%. Het geeft 50% een straffere huid.

Vrij van vlees- en melkproducten, tarwe, gluten, gist, kunstmatige kleurstoffen en aroma's, GMO.

Ama-vita weet uit ervaringen met metingen dat dikwijls zelf mindere hoeveelheden dan aangegeven reeds optimale resultaten geven. Dit kan wel individueel verschillen en is sterk afhankelijk van de gezondheidstoestand van de persoon zelf met een verschillende hoeveelheid vrije radicalen die door het vitamin C geneutraliseerd worden.

14. Fulvic Acid fles 1l - 39,50 Euro

De door de fabrikant voorgegeven hoeveelheden zijn in de meeste gevallen iets te hoog. De meest toepassend gemeten hoeveelheid is ca. 2 x 20 ml. De precieze en optimaalste hoeveelheid kan van persoon tot persoon verschillen en is best uit te meten of the testen. Ama-vita kan dit testen maar ook aanleren om het zelf te kunnen testen (energetische test). Dit kan in ons center maar ook online (twee personen nodig) in een sessie van 30 minuten aangeleerd worden en is ten zeerste aan te bevelen om zelf in toekomst alle producten te kunnen op hun eigen lichaam te doen testen. Zelftests kunnen aook aangeleerd worden via een skype-sessie van ama-vita.

15. Prime Humic 100 g - 17,50 Euro

pdfteken3pdfteken4Verkoop met kortingscode van Ama-vita direct door de verdeler aan professionelen en hun klanten. Neem hiervoor contact op via info@ama-vita.com of via +32 51 80 85 15.

Download van extra informatie over vulvinezuur.

Prime Humic en Fulvic Acid worden direct beleverd vanuit onze verdeler in Nederland per volledige doos van 12 flessen met 3 - 4 verpakkingen van 100g Prime Humic. Een mini-groepsbestelling is zo perfect mogelijk.

Prime Humic werkt volgens de fabrikant complementair met Fulvic Acid en zorgt voor een perfecte afvoer van de gebonden zware metalen naar de darmen toe. Best met een preciezieweegschaal (Ama-vita heeft enkele aan kostprijs op stock) afwegen omwille van de kleine hoeveelheden van ca. 0,2 g tot 0,4 g per inname.

Prime Humic en Fulvic Acid worden direct beleverd vanuit onze verdeler in Nederland per kist van 12 flessen met 3 verpakkingen van 100g Prime Humic.

 

Lijst van aanbevolen producten voor een betere immuniteit door gezondedere darmslijmvliezen met een goede ph (urine)

16. Wilde Aloevera fles 1l glas - 23,90 Euro

Ook hier meten wij meestal mindere hoeveelheden dan door de fabrikant voorgesteld bij de meeste mensen. Hoe dan ook zijn de beste resultaten te verwachten door de juiste hoeveelheid uit te meten en naast de herstellende werking op de slijmvliezen van maag en darmen ook de juiste producten te kiezen om een perfect evenwicht te herstellen.

Tamme aloevera (sap of blad) meet ook goed uit maar is een grotere hoeveelheid nodig om dezelfde werking te vrerkrijgen. Wij geven de voorkeur aan de wilde alovera in een glazen fles.

17. PH-boekje 50 strips, onderverdeelbaar - 7,00 Euro (- 20% vanaf 30 stuks)

Niet bekend is dat ons lichaam maar goede cellen kan aanmaken indien wij ook over een goede celspanning van 70 mV beschikken. De celspanning staat in nauwe connectie met de ph waarde van ons urine. Ama-vita kan de individuele boekjes ook afzonderlijke opsturen per gewone brief. De precieze meetwaarden worden extra voorzien in ieder boekje. Invulbladen voor de ph waarden bij te houden worden mee gestuurd en/of digitaal door gegeven.

18. Probiotica 20 billion - 47,50 Euro

Probiotica en prebiotica zijn vandaag méér dan ooit belangrijk voor een goed evenwicht in de darmen. Hoe méér stammen erin zitten des te beter de werking. Een opgeblazen buikgevoel vooral na het eten van suiker en iets later van kolehydraten laten vermoeden dat er misschien te veel van de "minder" goede microorganismen bezig zijn (zij geven gassen af). U kan goede probiotica in uw eigen natuurvoedingszaak kopen of met onze kortingscode direct bij onze leverancier deze en andere voedingssupleties aankopen. Contacteer ons best per mail voor uw code en contactgegevens.

19. Koralpoeder met méér dan 70 mineralen en sporenelementen, 1 kg - 76 Euro

Mineralen zijn die stoffen die eenvoudig niet meer in voldoende hoeveelheden in de grond aanwezig zijn. Koralpoeder is een natuurlijk product en zorgt gelijktijdig voor een goede ontzuring als een goede ph waarde. Aanbevolen hoeveelheid per dag: 3,5 g (800 mg Calcium en 400 mg Magnesium). Uit ervaring en metingen is 1 schepje meestal ook de goede dagelijkse hoeveelheid.

20. Chlorella, glasbuisjeskweek uit zuiver bronwater, 1 kg - 180 Euro

Chlorella vulgaris zorgt voor het ontgiften en remineraliseren van het lichaam. Het balanceert ook goed terug de ph-waarde van de urine. De voorgestelde hoeveelheid van 2 x 5 tabletten kan sterk variëren van persoon tot persoon. Sommige moeten de hoeveelheid langzaam opbouwen (gevoelige mensen) en voor sommige zijn zelf veel grotere hoeveelheden beter. Hier is het uitmeten of testen terug de beste methode om de juiste hoeveelheid te kunnen bepalen. In een doos zitten ca. 3334 tabletten.

Wie zijn eigen ph waarden in een goed evenwicht kan houden maakt het zeer moeilijk voor de virussen die voornamelijk in een verzurende omgeving het best kunnen overleven.

Het is dan ook niet verbazend dat voornamelijk die mensen eerst ziek komen bij een minder gezonde voeding en geen goede controle van de voedingssupleties om het lichaam in optimale gezondheid te kunnen houden.

De opvatting dat wij alleen met groenten en fruit voldoende voedingsstoffen in het lichaam kunnen omzetten is al lang niet méér juist. Onze belangrijke voedingsstoffen zijn al lang niet meer in dezelfde hoeveelheid aanwezig als tientalllen jaren terug.

 

video'soplossingenangstvrij

 

Terug naar boven

 

homecontact & routing • kalender • disclaimer

www.ama-vita.comwww.baubiologie-geobiology.comwww.longevity-systems.com

vanaf 25 juli op verplaatsing bereikbaar

Camino pino Ines 84 • La Florida • ES-38434 Icod de los vinos • Santa Cruz de Tenerife • España

Sint Petrus- en Paulusstraat 2 B - B-8800 Roeselare - Rumbeke • GSM.: +32 484 990 378 • info@ama-vita.com

Metingen, testmetingen, demonstraties op afspraak

Pijlwit1
Pijlwit2
Pijlwit4

TERUG NAAR HOME

Extra services voor
Pijlwit5
Beelden4
Ama-vita • Center of
Pijlwit3
Amavita1

Welkom bij Ama-vita

Mobile: +32(0)484 990 378

info@ama-vita.com

Skype: reinhard.becker (Ama-vita)

 

Energie & gezondheidscentrum

Verkoop van High Tech systemen

Extra services voor professionals

Advies • Consultaties • Metingen

Trainingen • Opstart holistische centers

Woonbiologie & Geobiologie

amavitalogo2020