Deutsch

Nederlands

Français

HomeAboutContact

Consultaties en
Start uw eigen
Nuttige links en
Ama-vita.center.2016
HolisticHealthCenter
Ama-vita.center.2016

Stap 1/5: introStap 2/5: video'sStap 3/5: infoStap 4/5: oplossingen Stap 5/5: relax

 

De geheimen rond Corona-virus - 5G en vaccinaties onthuld......

Volg de Ama-vita sessies gedurende 5 dagen en u zal verbaast zijn wat werkelijk erachter zit en wat wij kunnen verwachten...

Na iedere sessie vrij vraag en antwoordronde vanaf ca. 14u30

Sessie 1: maandag, 13 april om 14u00

Weet alle details over de corona-virus die u nog niet weet en ook verbazend eenvoudige oplossingen

Sessie 2: dinsdag, 14 april om 14u00

5G: wat is het, wat doet het, wat is zijn impact op het lichaam en wat kan het nog doen

Sessie 3: woensdag, 15 april om 14u00

De climax rond het vaccin: zin en onzin, niet bekende inhoudsstoffen als ook de mogelijke onverwachte gevolgen

Sessie 4: donderdag, 16 april om 14u00

De psychologie met angst, stress en traumacreatie:waarom en verbazend gemakkelijke methodes om tot rust te komen

Sessie 5: vrijdag, 17 april om 14u00

De onderliggende echte oorzaken aan die niemand denkt als ook mogelijke oplossingen

Er is veel informatie maar ook misinformatie en zelf desinformatie, grondweg ook verkeerde behandelingen die in publiek voor TV gadviseerd werden.... Vele mensen spreken over complotheorieën omdat de "vrije" pers het voorvertelt... en anderen vertellen dat alles normaal is en dat het eenvoudig een virus is die zo zware gevolgen veroorzaakt....Laat ons dan maar beter stap voor stap oorzaken en feiten leren kennen....

De vrije pers is blijkbaar helemaal niet méér zo vrij, dokters, burgermeesters en ambtenaren mogen alleen volgens "richtlijnen" werken... Hoe recht de richtlijnen werkeklijk zijn en wie echt bepaalt wat in België, Europa en nog verder aan het gebeuren is, blijft een heel interessante vraag...

Jarenlange ervaringen met stralingen en hun invloeden op het lichaam, kennis en natuurlijke aanpak van alle soorten microorganismen en natuurlijk alle opleidingen en verschillende systemen die kunnen meten... wat de overheid niet eens kan meten omdat ze nu niet over deze meetsystemen beschikken.... geven mij de mogelijkheid om niet alleen wetenschappelijk, energetisch en holistisch te meten maar ook om de samenhangen te zien die de overheid niet (kan of wenst te) zien.

Wat de minsten van mijn klatnen weten is dat ik met Chinezen heb samen gewerkt

 

 

Als Baubioloog meet ik meer dan 10 jaar lang huizen en alle bau- en geobiologische invloeden op ons lichaam en gezondheid. Ik was conferentiespreker in Duitsland voor honderten dokters en therapauten rond de thematiek Baubiologie en kanker. In de Baubiologie werken wij met meetsystemen die alle invloeden meten, inclusief 5G. In de Geobiologie werken wij met energetische systemen en methodes rond de energie van het huis en haar invloed op ons lichaam.

Opleidingen en trainings in Duitsland, England en Frankrijk

Als internationaal trainer in High Tech Frequenty Medicine systemen geef ik training aan dokters en therapeuten die met de modernste systemen op basis van scalaire golven werken. Het gaat volgens de 6de Kontratief over de geneskunden van de toekomst die in andere landen reeds veel meer bekend is. Deze systemen kunnen mensen en zelf paarden uitmeten tot 80 biljoenen meetpunten, een perfecte analyse doen, frequenties en ook tegenfrequenties programmeren op chip of water als ook direct met frequenties b.v. virussen afzwakken en het lichaam terug in balans brengen. De basis is de Traditionele Chineze Geneeskunde (TCM) in combinatie met Russische High Tech Frequentiegeneeskunde.

Als Energy Medicine practioner in Energy Medicine met opleiding in England door Eden Energy Medicine volgens Donna Eden kan de energie van de mens perfect gemeten en ook verbeterd worden. Wij zijn een elektrisch magnetisch wezen en deze kennis is wellicht het meest over het hoofd geziene deel van een Holistische zicht op onze gezondheid.

Als EFT en Matrix Energetics practioner met opleidingen in England en in Duitsland leren wij omgaan met programmaties en deprogrammaties van verbindingen die wij soms als trauma's en eigenschappen kunnen vaststellen en zien. De angst voor iets heeft een oorzaak en pas met het wegnemen van de oorzaak kan de angst verdwijnen. Mijn beste voorbeeld is een paard (zonder placebo-effect) dat na 11 jaar lang angst voor het aantrekken van de single (om het zadel op zijn plaats te houden) door het deprogrammeren van alle angstniveau's terug "normaal" gekomen was... Een aangenaam detail is dat wij alle trauma's en psychologische situatiies die ons belasten met ons High Tech systeem objectief kunnen meten, met energetische testen kunnen controleren of ze ons al dan niet belasten om ze dan te kunnen verwijderen... natuurlijk met de controle nadien. In traumatische tijden is dit belangrijk om ook zelf aan te leren om trauma's zelf weg te werken.

Als gezondheidscenter beschikken wij over veel meer systemen en mogelijkheden om mensen te helpen

Quanttateive metingen rond en door de cellen kan b.v. het zuurstofgehalte en andere situatiies kwantitatief en precies in kaart zetten.

Energetische meetsystemen zetten onze energie en meridianen perfect in kaart, ook ons stressniveau om zo perfecte acties te kunnen voorstellen

Systemen die heel het lichaam op cellulair niveau terug de juiste frequenties geven kunnen ingezet worden om rust en energie te geven maar ook om blokkades te lossen en te helpen ontgiften. Deze systemen gebruiken de klanten zelf thuis op dagelijse basis.

Een met scalaire golven werkend systeem zorgt voor het deprogrammeren van de spieren rond de wervelkolom en ook op lokaal gebied zoals het kaakgewricht zonder enige manipulatie. Door de deprogrammatie kan de rug terug recht komen, de atlas gecorigeerd, bekkenscheefstand verdwijnt, beenlengteverschil verdwjnt en kaakscheefstand met tandscheefstand tot gevolg kunnen aan de oorzaken aangepakt en opgelost worden.

Door de analyse van de stem kunnen pieken van het stemspectrum gemeten en terug in balans gebracht worden. Te hoge pieken worden op hun frequentie terug afgezwakt en te lage pieken terug versterkt. Deze zachte methode is volledig onbekend maar helpt om heel het lichaam terug in balans te brengen.

Tijdens de crisisperiode met gesloten gezondheidscentrum kan u altijd nog gebruik maken van sessies op afstand.

Iedere dag kunnen wij zelf meten wat het lichaam belast en hoe het lichaam terug kan verbeterd worden. Heeft u een zogezegde coronapatieênt in nood kan dus met een High Tech systeem zelf op afstand gezien worden wat de persoon werkelijk aan het belasten is en dan ook geholpen worden.

Iedere dag kunnen wij één persoon gratis ondersteunen die dringend hulp nodig heeft. Neem hiervoor contact op. De anonyme resultaten worden hieronder vermeld.

Vraag het eens aan onze klanten die wij op afstand geholpen hebben omdat er niemand erbij mocht en ook niets mocht extra geven....

Deze bezorgde zus die haar broer in het ziekenhuis als maar méér zag wegkwijnen... Hier haar reactie een dag na de sessie met frequenties:

"Dag Reinhard. Mijn broer is vandaag veel verbeterd! Heeft al iets gegeten, koorts minder en hij zegt dat hji zich beter voelt! Je bent een wonderdokter!Bedankt, bedankt, bedankt!!! Groetjes. M.B.

Ter informatie was dit alleen een energetische sessie met ons systeem en hebben wij wel vele gezondheidsproblemen inclusief virussen in de bronchiën gevonden.... maar van een coronavirus was er geen spoor.... Antibiotica verzwakt het immuunsysteem vanaf de eerste dosis en is het bewezen dat het geen virussen kan afdoden. Volgens de laatste informaties kon hij na drie dagen terug soep eten en werd gesproken van het ontslag uit de kliniek...

Hier een vrouw die ik in een winkel zo verdacht heb horen hoesten dat ik ze heb uitgenodigd om dit toch te meten... gelukkig!

Zij was volgens haar reeds twee weken in behandeling met antibiotica en als maar zwakker komen. Ik heb ze dringend gevraagd om haar uit te meten en hebben wel de corona-virus gevonden. Door coliadaal zilver te inhaleren en door frequenties van de sessie te geven was ze binnen de week beter. Haar router op de slaapkamer en e-smog op haar werkplaats waren erg verstorend. Nu ligt de router uit over nacht en is de corona virus vlug verdwenen.....

pdfteken2Download van haar volledig dossier...deze keer van een echte corona-patiënte...

 

Heeft u ook mensen in hoge nood die en top- behandeling nodig hebben? Neem contact op en wij plannen dit zo vlug mogelijk in...

 

Spreukthegenpop 

 

"De algemene populatie

weet niet

wat aan het gebeuren is,

en ze weet zelf ook niet

dat ze het niet weet."

Truth Beckons

 

 

 

 

 

 

Stap 1/5: introStap 2/5: video'sStap 3/5: infoStap 4/5: oplossingen Stap 5/5: relax

Terug naar boven

 

homecontact & routingkalenderdisclaimer

www.ama-vita.comwww.baubiologie-geobiology.comwww.longevity-systems.com

Sint Petrus- en Paulusstraat 2 B - B-8800 Rumbeke • Tel.: +32 (0)51 80 85 15 • info@ama-vita.com

Metingen, testmetingen, demonstraties op afspraak

Pijlwit1
Pijlwit2
Pijlwit4

TERUG NAAR HOME

Extra services voor
Pijlwit5
Beelden4
Ama-vita • Center of
Pijlwit3
Amavita1

Welkom bij Ama-vita

+32(0)51 80 85 15

info@ama-vita.com

GSM/ Mobile:+32 (0) 484 990 378

Skype: reinhard.becker (Ama-vita)

 

Energie & gezondheidscentrum

Verkoop van High Tech systemen

Extra services voor professionals

Advies • Consultaties • Metingen

Trainingen • Opstart holistische centers

Woonbiologie & Geobiologie

Espagnol

English