HomeAboutContact

Consultaties en
Start uw eigen
Nuttige links en
Ama-vita.center.2016
HolisticHealthCenter
Ama-vita.center.2016

Evenementen

 

Zaterdag, 2 oktober en zondag 3 oktober van 9u30 tot 12u30 of van 14u30 tot 17u30 (bij Ama-vita)

"Hands-on" workshop "Biomagnetisme"

Aanleren van spier- en zelftesten

Basis van Biomagnetisme in de praktijk aanleren

Deprogrammatie van microorganismen (corona, rino, adeno, HIV... ) en andere depolariteiten

Energetische deprogrammatie van "corona-vaccinatie-depolarisaties"

Waar: Ontmoetingscentrum "De Weg van Aandacht" in Wiekevorst

Maximaal aantal deelnemers: 6 per workshop

Kosten: 75 Euro (handleiding, drank en versnapperingen inbegrepen)

Aanmelding: via e-mail of onze contactpagina

Bij aanmelding vermelden met hoeveel personen en voor welke sessie en welke dag u zal komen aub. Alleen bevestigde en betaalde aanmeldingen worden aanvaardt

Magneten mogelijk op reservatie om ter plaatse mee te nemen (zwart/rood of paars/geel).

gratis parking heeft u op de plaats zelf en in de zijstraat achter de supermarkt rechts. De ingang vind u op het einde van de privéparking tussen de supermarkt en het groot glazen gebouw ('t Casteelken). Deze parking is op zondag wellicht ook vrij om te gebruiken omdat de winkel gesloten is.

(Een correct, werkende en betrouwbare "coronatest" met de magneten duurt 30 seconden, het neutraliseren van deze griepvirus 20 minuten)

Individuële sessies voor het aanleren van Biomagnetisme kan ook bij Ama-vita op afspraak

 

Biomagnetismefoto1Neodymiumgroot10Set magneten met negatieve en positieve polariteit om het evenwicht van de bipolaire punten terug te kunnen herstellen.

 

 

MboxsetgrootGemakkelijk werken met de magneten kan met een set magneten, spanbanden, polariteitsmagneet met coord en het handboek van Ama-vita.

 

 

 

Voorbeeld van het terug brengen van de energie in hun energiebanen door magneten met noord en zuidpool op de gevonden biomagnetische polen te plaatsen.

 

Magnets2BMPNL

DrGoizportretDr. Goiz heeft niet alleen het biomagnetisme ontdekt maar werkte ook ermee gedurende méér dan 30 jaar. Zijn successen ermee zijn vooral in Mexico bekend en zijn eerste bipolair paar was het vinden van de HIV virus. In 2020 toonde hij zelf nog in een video hoe je in 20 minuten gelijk welke virus kan "deprogrammeren". Het success ligt in het vinden van de twee bipolaire punten die de energiestroom verstoren en het terugbrengen van deze verstoorde magnetische punten in hun oorspronkelijke energiebaan.

Wetende dat verstoorde energie onze organen en lichaam doen verzwakken en dat in het algemeen alleen een verzwakt orgaan ziek kan komen wordt al vlug duidelijk hoe waardevol de kennis is om onze "gedepolariseerde" energie terug in de goede energiebanen te brengen en hiermee aan de ermee verbonden organen ook hun levensenergie veel beter terug te geven.

Biomagnetisme kan iedereen zelf aanleren om zo optimaal zijn eigen lichaam te kunnen testen en terug in balans brengen. Spiertesten met magneten tonen ons heel duidelijk waar wij de energiestroom heel eenvoudig met twee magneten binnen 25 minuten terug in orde kunnen brengen. Dit maakt van Biomagnetisme een tot heden nog niet bekende methode om goed voor ons eigen gezondheid te kunnen zorgen.

Ama-vita ondersteunt het werk van Dr. Goiz daarom ten zeerste en kan iedereen op maandag avond hiermee kennis maken via onze online zoom meeting waar wij dit ook via zoom tonen. Het aanleren in de praktijk en dan vooral ook het aanleren om zelf spiertesten uit te kunnen voeren is een goede praktische kennis die ons naast de Biomagnetisme nog veel verder brengt in de wereld van "Energy Medicine" die wij ook aan professionals kunnen aanleren om zelf testen te doen uitvoeren.

 

pdfteken3Prijslijst met overzicht van onze sets, individuële prijzen, opleiding, handboeken etc... Een Nederlandse handleiding is altijd inbegrepen in de prijs van een "box magneten"

De homage-video op onze homepage is ter herinnering aan deze prachtige dokter die in feite de nobelprijs in de geneeskunde had mogen krijgen.

 

 

 

.

 

 

Terug naar boven

 

homecontact & routing • kalender • disclaimer

www.ama-vita.comwww.baubiologie-geobiology.comwww.longevity-systems.com

Sint Petrus- en Paulusstraat 2 B - B-8800 Roeselare - Rumbeke • GSM.: +32 484 990 378 • info@ama-vita.com

Metingen, testmetingen, demonstraties op afspraak

Pijlwit1
Pijlwit2
Pijlwit4

TERUG NAAR HOME

Extra services voor
Pijlwit5
Beelden4
Ama-vita • Center of
Pijlwit3
Amavita1

Welkom bij Ama-vita

Tel.: +32 (0) 51 80 85 15

Mobile: +32(0) 484 990 378

info@ama-vita.com

Skype: reinhard.becker (Ama-vita)

Energie & gezondheidscentrum

Verkoop van High Tech systemen

Extra services voor professionals

Advies • Consultaties • Metingen

Trainingen • Opstart holistische centers

Woonbiologie & Geobiologie

amavitalogo2020