HomeAboutContact

Consultaties en
Start uw eigen
Nuttige links en
Ama-vita.center.2016
HolisticHealthCenter
Ama-vita.center.2016

Terug naar services voor professionalsTerug naar metingen op afstand

 

Ga hier direct naar ons 

 

 

Hoe en waarom werkt een afstandsmeting en behandeling

De meest bekende afstandsmetingen en behandelingen zijn wellicht in de ruimtevaart te vinden waar de cosmonauten van op afstand gemeten en behandeld worden. De sterke en blijvende controle van hun gezondheidstoestand en het directe bijsturen vanuit de commandocentrale op aarde zorgt ervoor dat de cosmonauten in de ruimte ook bij een langer verblijf perfect gezond blijven. Dit gebeurt met systemen met scalaire golven zoals onze Oberon Pathfinder.

Er zijn ook mensen met bijzondere fijnvoeligheid die zelf met afstnadshealing hun klanten / patiënten ondersteunen. De beroemste afstandshealers hebben talloze testen en bewijzen aangeleverd dat dit wel mogelijk is. Wetenschappelijke bewijzen staven hun kennis en vermogen om op afstand te kunnen behandelen.

De wellicht oudste methode van die wij weten dat op afstand scalaire golven werden doorgegeven komt van de romeinen. Professor Meyl heeft hierover de bewijsvoering gevonden dat de beveelshebber in Rome vanuit grote afstand de orders via speciale 'ontvangststations' in b.v. de Bretagne informatie en vooral orders doorgegeven hebben. Het was anders vroeger onmogelijk om op deze afstand de normale weg via ruiters te gebruiken om zo vlug de orders te kunnen doorgeven. Prof. Meyl werkt samen met onze producent van Oberon.

De meer technische kant van scalaire golven vindt u terug op onze technische pagina van Oberon. Wij sturen ook graag extra informatie hierover door wie zich hierin wenst te verdiepen.

Voor iedereen die nog geen voeling met kwantumfysica heeft, zijn er ook enkele goede presentaties en video's op de markt. De video "what the bleep do we know part 1" en de vervolgvideo "what the bleep do we know part 2". De opvolger van deze videos is "down the rabbit hole" die een eerste goede inzicht in kwantumfysica geven. Uitstekende en eenvoudige uitleg in 5 minuten vindt u op de website van Mr. Quantum "Easy Quantum Mechanics". Meer goed verklarende video's vindt u onder de naam van "Dr. Quantum" op youtube.

Een met medische echografie gedemonstreerde afstandsbehandeling door drie doktors in een Chinees ziekenhuis toont het behandelen van een vrouw met een blaastumoor in enkele minuten. Hierbij werd gebruikt gemaakt van geconcentreerde scalaire golven van drie hierin getrainde dokters. De video werdt publiek gemaakt door de bekende Gregg Bradon. Hij toont de creatie van elektrische en magnetische golven met een experiment dat wetenschappelijk in een ziekenhuis aantoont hoe frequenties technisch gezien onder toezict van een permanente echografie een blaaskanker verminderen.

Een verdere vorm van dichte afstandsbehandeling is Energy Medicine en ook Matrix Energetics. Beide technieken zijn wetenschappelijk en empirisch bewezen.

De wellicht gemakkelijkste bewijzen dat frequenties zelf door vaste muren en glas gaan en wij dagelijks gebruiken: de draadloze verbinding met de GSM mast, WIFI en het basisstation van een draadloze telefoon dat door een muur connectie maakt met een draadloze telefoon... . Alleen met kwantumfysica is dit te verklaren....

Terug naar boven

 

homecontact & routing • kalender • disclaimer

www.ama-vita.comwww.baubiologie-geobiology.comwww.longevity-systems.com

Sint Petrus- en Paulusstraat 2 B - B-8800 Rumbeke • Tel.: +32 (0)51 80 85 15 • info@ama-vita.com

Metingen, testmetingen, demonstraties op afspraak

Pijlwit1
Pijlwit2
Pijlwit4

TERUG NAAR HOME

Extra services voor
Pijlwit5
Beelden4
Ama-vita • Center of
Pijlwit3
Amavita1

Welkom bij Ama-vita

Mobile: +32(0)484 990 378

info@ama-vita.com

Skype: reinhard.becker (Ama-vita)

 

Energie & gezondheidscentrum

Verkoop van High Tech systemen

Extra services voor professionals

Advies • Consultaties • Metingen

Trainingen • Opstart holistische centers

Woonbiologie & Geobiologie

Bel of mail ons:
amavitalogo2020
Ga hier direct naar ons Bel of mail ons: