Deutsch

Nederlands

Français

HomeAboutContact

Consultaties en
Start uw eigen
Nuttige links en
Ama-vita.center.2016
HolisticHealthCenter
Ama-vita.center.2016

Terug naar vorige pagina

Gezondheidsmetingen en behandelingen in Ama-vita • Kortrijk

1. Allergiemeting • Voedselintoleranties

Allergievoedselintollerantie2Meting uitgevoerd met Oberon Pathfinder

• meten van alle allergische stoffen in het lichaam

• meten van de voedselintoleranties of allergieën tegen voedingsstoffen

• automatisch opstellen van voedingslijsten en van voedingsallergielijsten ---> worden aan u mee gegeven en/of in pdf vorm door gestuurd.

• oorzaken opspeuren en oplossingen bespreken (en doorvoeren)

• aanleren van technieken om zelf uw allergieën dagelijks te testen

Deze metingen werken in het tweede niveau van de 'Holistic Medicine' dat wij als energetisch niveau kunnen omschrijven.

Tijd: ca. 30 min. - 50 Euro

 

 

 

 

 

 

 

2 Oberon functionele frequentiemeting

Metingsbeeldenoverzicht2Meting uitgevoerd met Oberon Pathfinder

• volautomatische meting van het lichaam met automatische dieptescan

• in kaart brengen van de belangrijkste oorzaken (psychologische oorzaken zitten meestal aan de basis)

• frequenties door Oberon doen testen en overdragen op water of chip (wordt meegegeven)

• behandeling met frequenties van de zwakste organen / weefsels en wordt omgezet naar MP3 en meegegeven (voor thuisgebruik)

• actiepunten bespreken om het evenwicht te herstellen door de diverse oorzaken aan te pakken

• allergie- en voedingsmetingen met opstellen van allergie en voedingslijsten (worden mee gegeven en/of als pdf opgestuurd)

Deze metingen en behandelingen werken op het tweede en derde niveau van de 'Holistic Medicine' wat wij als het energetische en ook psychologische kunnen omschrijven. Bij deze niveaus wordt direct op de oorzaken gewerkt.... en de bestaande gemeten punten verbeterd.

Volledige eerste sessie: ca. 1,5 uur. - 142,50 Euro (95 Euro/uur) • meting op doktersvoorschrift indien meting van de pathologie gewenst is

vervolgsessies: ca. 60 min - 95 Euro (95 Euro/uur) • vervolgsessies na 4 tot 6 weken

Quickcheck: ca. 15 min - 30 Euro - uitsluitend meting en in kaart zetten van verzwakte organen en plaatsen in het lichaam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Volledig holistische meetdag

Amavitacenter2016
 

Metingen en testen uitgevoerd gedurende een dag of twee halve opeenvolgende dagen (b.v. ca. 14-19 en 9-13 uur)

Oberon Pathfinder: functionele meting en behandeling met frequenties zoals hierboven omschreven; spin-matrixen in MP3, frequentiewater om in het drinkwater te verdunnen, allergielijst en voedingslijst worden meegegeven voor ca. 4 weken thuisgebruik.

Voice-analyser: spraakopname, analyse en behandeling van de te hoge en de te lage pieken. Klanktherapie om uit te balanceren wordt mee gegeven voor ca. 4 - 12 weken gebruik.

Energy Medicine: energie-checkup en verbeteringen van de energiesystemen; oefeningen worden aangeleerd en meegegeven. Check up na 4 weken.

Losse kledij gewenst voor de oefeningen.

Powerlight: deprogrammeren van de spieren zodat de rug, bekken en benen terug recht komen. Trauma’s worden opgelost. Behandeling word geprogrammeerd mee gegeven voor ca. 4 weken. Nadien evt. nog verder behandelen.

Bio-Well: energieveldmeting en chacrameting volgens Prof. Koroktov

Ademhaling: testen en aanleren van ademhalingstechnieken voor méér zuurstof volgens Dr. Butyeyko, Chacra-ademhaling....

ES Teckmeting: quantitatief meten door en rond de cellen aan 20.000 punten in 3 minuten. Zuurtof meting, stofwisseling, hormonen...

Energieverliesmeting: het meten van uw energieverlies van buiten tegenover binnenshuis.

Raport opmaken en bespreken: na al deze metingen worden bijkomende informatie’s in dit verband mee in het raport opgenomen. Het raport wordt dan gedetailleerd opgemaakt en met de klant besproken. Hierdoor krijgt de klant, maar ook zijn professionele hulpverlener, een duidelijke zicht op de situatie en mogelijke actiepunten.

De metingen zijn op doktersvoorschrift indien ook meting van de pathologi gewenst is. Report voor uw arts voor uw dossier en opvolging kan per e-mail doorgegeven worden.

Deze metingen en behandelingen werken meestal op het tweede, derde en vierde niveau van de 'Holistic Medicine' (energetische, psychollogische, supramentale niveau).

Tijd: ca. 8 uren (best in twee delen:namiddag en de volgend voormiddag) + opmaak raport + ca. 1 uur bespreking - 750 Euro

 

Mijn gezondheids-weekeind in België is meer waard dan een week verlof...  

Midden september 2014 was ik bij Ama-vita voor holistische metingen en Energy Medicine testen en oefeningen. Mijn redenen om van het Saarland van Duitsland tot hier te komen waren dat ik met mijn gezondheid aan het sukkelen was....

pdftekenKlik voor het volledig verhaal van Yvonne te lezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Voiceanalyser - stemfrequentieanalyse en klanktherapie

Voiceanalyser1
Wij starten eerst met een stemfrequentieanlayse met de Voiceanalyser. De stem is de indicator om veranderde trillingspatronen in ons lichaam aan te tonen. Deze frequenties worden als golven opgetekend. Bij het analyseren van deze golven wordt vastgesteld, welke frequenties zouden moeten afgezwakt en welke beter versterkt worden. Dit om de harmonie in het lichaam te herstellen.

De klanktherapeut stelt een CD/ WAV- bestand samen, waarbij de tonen helemaal op het patroon van de klant zijn afgestemd. Deze beluistert de klant via een koptelefoon of via een stereo muziekinstallatie.

De werking van deze harmonisatie is het best met het princiep van een stemvork aan te tonen. Een op dezelfde toon afgestemde stemvork start mee te trillen zodra dezelfde soort stemvork in de nabijheid gehouden wordt. Deze gaat dus in resonantie door de voorgegeven frequentie over te nemen.

Wanneer klanktherapie toepassen?

• Ontstressen, ontspanning, tot rust komen

• Vitalisatie, creativiteit, concentratie verhogen

• Ondersteuning van pijnbehandeling

• Versterking van het immuunsysteem

Voiceanalysergrafiek1
• Oplossen van blockades, belastende frequentiepatronen

• Doelgerichte beïnvloeding van de organen

• Depressies

De klanktherapie kan uitstekend gecombineerd worden met andere therapievormen zoals Acupunctuur, cranio-sacraaltherapie, Kinesiologie, Psychotherapie, Reflexzonen-behandeling, pijntherapie etc...

De frequenties worden het best dagelijks beluisterd. De werking is in functie van de hoeveelheid van toepassingen per dag (1 tot b.v. 3/ dag). Bij 3 x/ dag beluisteren wordt aanbevolen om na 4 weken terug een vervolgsessie door te voeren (bij 1x per dag in 3 maanden).

Gemiddeld ca. 30 minuten - 50 Euro

 

 

 

 

 

 

 

5. Deprogrammatie van de spieren van de onderliggende trauma's met Powerlight

powerlightcolomshort1Speciale lichtfrequenties worden direct via verschillende contactpunten en via de wervelkolom in het lichaam gebracht. Na een eerste behandelingstijd van ca. 8 minuten wordt het centraal zenuwstelsel behandeld. Dan volgen de orthopedische programma's.

De scalaargolven van de Powerlight kunnen de werking van deze lichtfrequenties via een speciaal hiervoor ontworpen armband of kristallen ca. 4 weken lang doorgeven.

De Powerlight werkt uitstekend samen met de Longevity-lounge (voor een beter comfort) of de Longevity-mat werken en met het speciale L-Hyaluronzuur die op de wervelkolom opgedragen wordt.

De eerste 1-2 sessies zijn er om de wervelkolom en de bekkenscheefstand en/of het beenlengteverschil terug recht te zetten. Nadien kan ofwel plaatselijk gewerkt worden ofwel kunnen dan trauma's opgelost worden.

De Powerlight is daarom ook uiterst geschikt om een kaakscheefstand terug recht te brengen. Hierdoor is dit systeem voor tandartsen en tandchirurgen een nieuw medium om vlugger en eenvoudiger de onderliggende oorzaken van de kaakscheefstand op een eenvoudige manier mee te behandelen.

 

powerlightbodyDe effecten kunnen onmiddellijk en eenvoudig gemeten worden. Een vergelijkende meting van de lichaamslengte, het beenlengteverschil of de heupscheefstand kan meteen doorgevoerd worden door een therapeut, osteopaat, orthopedist, dokter.. of door een ander professional. Om blijvende resultaten te behalen wordt ten zeerste aanbevolen om geen oude schoenen meer te dragen omdat daarin de oude looppatronen opgeslaan zijn. Deze zouden anders terug kunnen komen. Inlegzolen zijn een goede maar toch symptomatische behandeling die dan volledig overbodig worden.

Gemiddeld ca.60 minuten - 50 Euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Energy Medicine - de energiesystemen van ons lichaam terug in evenwicht brengen

EEMtest1
Alles is energie en het menselijk lichaam bestaat uit negen complexe energiesystemen. Deze werken met subsystemen en onder elkaar samen. Dagelijks komt onze energie onder vuur door stress, welvaartsziektes, e-stress en ziektes......

Blokkades in deze energiesystemen zijn het meets door pijnen en verspanningen vast te stellen. Pijn is dus geblokkeerde energie die niet meer stroomt. Uitputting is te lage energie die niet meer in staat is om een energiebaan en/of een orgaan of energiesysteem goed te doen functioneren. Een van de meest bekende tekenen zijn de burnouts en de uitputtingen van de nieren en bijnieren.

Met Eden Energy Medicine worden bij een eerste sessie systematisch de belangrijkste energiesystemen gemeten. Dan worden deze verbeterd en door metingen terug gecontroleerd. Door eenvoudige oefeningen aan te leren kan u uw lichaam goed ondersteunen om de energie niet meer te laten blockeren maar eerder te laten stromen.

 

De 'Dagelijkse energieroutine', werkt als een resetknop. De oefeningen helpen de “flow” van de verschillende lichaamsenergieën in balans te brengen. Maar ze doen zoveel meer:

 

EEM5minroutineverg2
• Ze beschermen je tegen negatieve energieën.

• Ze versterken je immuunsysteem en je zelfgenezend vermogen.

• Ze verbeteren je vitaliteit.

• Ze verhogen je prestatievermogen.

• Ze helpen je om beter 'geaard' te blijven.

• Ze helpen je om je weerbaarder te maken tegen stress.

• Ze helpen je alerter en helderder te denken.

• Ze leren je hoe je alledaagse klachten kan aanpakken. Klachten zoals hoofdpijn, verhoogde bloeddruk, vermoeidheid, stemmingswisselingen, stress of paniekaanvallen, misselijkheid, enz 

• Ze leren je te centeren en je zelfbewustzijn te verbeteren.

De dagelijkse energieroutine is de basis van goed vloeiende energie. Wij kunnen wel veel verder gaan met de testen om zo de energiesystemen terug in harmonie te brengen.

Energy Psychology is een onderdeel van Eden Energy Medicine. Als één van de weinige Eden Energy Medicine Certified Practitioners in België kan Reinhard u hier ondersteuning aanbieden. Hij is ook EFT practitioner en kan u ook de verbeterde EFT methode in functie van Energy Psychology aanleren en toepassen. Voor méér informatie over Eden Energy Medicine kan u terecht op de website van Donna Eden, de stichtster van Eden Energy Medicine.

Reinhard heeft naast EFT en Energy Medicine ook de volledige cursussen tot en met de mastery cursus gevolgd van Matrix Energetics. Deze speciale methodes om energie te beheren en over te brengen geven bijkomende mogelijkheden om een energetische of gezondheidssitsuatie terug in balans te brengen.

Een eerste sessie inclusief behandeling duurt ca. 1,5 uur. • 125 Euro

Terug naar boven

 

homecontact & routingkalenderdisclaimer

www.ama-vita.comwww.baubiologie-geobiology.comwww.longevity-systems.com

Sint Petrus- en Paulusstraat 2 B - B-8800 Rumbeke • Tel.: +32 (0)51 80 85 15 • info@ama-vita.com

Metingen, testmetingen, demonstraties op afspraak

Pijlwit1
Pijlwit2
Pijlwit4

TERUG NAAR HOME

Extra services voor
Pijlwit5
Beelden4
Ama-vita • Center of
Pijlwit3
Amavita1

Welkom bij Ama-vita

+32(0)51 80 85 15

info@ama-vita.com

GSM/ Mobile:+32 (0) 484 990 378

Skype: reinhard.becker (Ama-vita)

 

Energie & gezondheidscentrum

Verkoop van High Tech systemen

Extra services voor professionals

Advies • Consultaties • Metingen

Trainingen • Opstart holistische centers

Woonbiologie & Geobiologie

Espagnol

English