Deutsch

Nederlands

Français

HomeAboutContact

Consultaties en
Start uw eigen
Nuttige links en
Ama-vita.center.2016
HolisticHealthCenter
Ama-vita.center.2016

Terug naar vorige pagina

 

Afstandsmetingen en behandelingen

Oberon is medisch gecertificeerd en werkt via Biophotonen aan lichtsnelheid op tot 90 biljoenen meetpunten.

 

Ga hier direct naar ons 

 

 

 

1. Eerste volledige kennismaking met "Holistic Medicine" op alle 4 niveau's

Metingsbeeldenoverzicht1 Meting uitgevoerd met Metavital®Human Expert (Oberon Pathfinder)

• "Take in" met overzicht over de 4 niveau's van Holistic Medicine. Overlopen van mogelijke externe factoren die uw lichaam positief of negaief beïnvloeden. Dit kan op afstand telefonisch, via skype of in ons center.

• metingen met het opspeuren van de "zwakste" punten in het lichaam; opspeuren van mogelijke oorzaken. Dit doen wij best voor uw bezoek zodat wij reeds de grote lijnen van de oorzaken als ook de actiepunten voor u klaar hebben.

• Bij de meting, behandeling met frequenties als ook het programmeren van een chip of water houden wij rekening met alle aspecten en echte oorzaken:pathologieën, microorganismen, gifstoffen, bau- en geobiologische belastingen, vaccinaties, belastingen van het centraal zenuwstelsel, psychovegetatieve belastingen, psychologische situaties, homeopathie, kruiden, bachbloessems, suppleties, spagyriek, affirmaties, trauma's van het verleden en van nu, stressfactoren op de Hypothalamus, externe belastingen, tandbelastingen, chacras, chacrakleuren en alle externe producten en belastingen afzonderlijk mettbaar...

• automatisch opstellen van voedingslijsten en van voedingsallergielijsten ---> worden aan u mee gegeven en/of in pdf vorm doorgestuurd. De gemeten trauma's worden bij de meting ook verwijderd.

• aanleren van technieken om zelf uw allergieën te testen

• aanleren van de basisoefeningen in "Energy Medicine" met korte test voor het aanpassen van de basisoefeningen volgens uw situatie kan bij het eerste bezoek of op afspraak aangeleerd worden.

• meten en verwijderen van uw trauma's en psychologische situaties. Aanleren hoe zelf trauma's en psychologiesche belastinggen te verwijderen

• energiepijlmeting van uw woning en check van basissituatie met mogelijke eerste actiepunten om dit te verbeteren

• deprogrammeren van de spieren met "Powerlight" voor een rechte wervelcolom, wegwerken van beenlengteverschil (meestal in de éérste sessie van 45 min. of op afspraak mogelijk)

• bespreken van de gemeten putnen en mogelijke actiepunten ter plaatse bij de eerste afspraak en ook op afstand via skype

• opvolging per skype of telefonisch door onze coach, herboriste en Feng Shui-Master

Tijd eerste bezoek zonder extra metingen ter plaatse of via videochat (skype) en met vooraf uitgevoerde metingen duur ca. 1 uur.

Prijs: 500 Euro

 

 

 

 

 

2. Allergiemeting • Voedselintoleranties

Allergievoedselintollerantie2Meting uitgevoerd met Oberon Pathfinder / METAVITAL®HUMAN

• meten van de voedselintoleranties en allergieën tegen voedingsstoffen

• automatisch opstellen van voedingslijsten en van voedingsallergielijsten (NL of F in pdf).

• aanleren van technieken om altijd zelf allergieën te kunnen testen (enkel bij meting in het center of via professionals die deze testen bij Ama-vita geleerd hebben)

• voor doctors: lijst van verzwakte energie van organen als aanzetpunt voor een verdere behandeling van de patiënt.

100 Euro (gratis testanalyse voor geneesheren en professionals)

Aanvraag via e-mail of via onze contactpagina.

Nodig:vers haarstaal, volledige adresgegevens, gebortedatum, bloedgroep (optie maar betere resultaten).

Allergiemeting op duodenum en voedsellijstmeting op volledige doorsnedes van het lichaam. Er wordt rekening gehouden met de bloedgroep, de fysische situatie en reactie van het lichaam/ duodenum en de Traditionele Chinese Geneeskunde volgens de 5 elementenleer.

 

 

 

 

 

3. Voiceanalyser - stemfrequentieanalyse en klanktherapie

Voiceanalyser1
Wij starten eerst met een stemfrequentieanlayse met de Voiceanalyser. De stem is de indicator om veranderde trillingspatronen in ons lichaam aan te tonen. Deze frequenties worden als golven opgetekend. Dit kan door een stemopname in WAV-bestand op te sturen. Hierbij hoeft u alleen tot 40 te tellen.Bij de instellingen erop achten dat het origineel in WAV en niet in MP3 gestuurd wordt. Dit kan het best via www.wetransfer.be.

Bij het analyseren van deze golven wordt vastgesteld, welke frequenties zouden moeten afgezwakt en welke beter versterkt worden. Dit om de harmonie in het lichaam te herstellen.

De klanktherapeut stelt een CD/ WAV- bestand samen, waarbij de tonen helemaal op het patroon van de klant zijn afgestemd. Deze beluistert de klant via een koptelefoon of via een stereo muziekinstallatie.

De werking van deze harmonisatie is het best met het princiep van een stemvork aan te tonen. Een op dezelfde toon afgestemde stemvork start mee te trillen zodra dezelfde soort stemvork in de nabijheid gehouden wordt. Deze gaat dus in resonantie door de voorgegeven frequentie over te nemen.

Wanneer klanktherapie toepassen?

• Ontstressen, ontspanning, tot rust komen

• Vitalisatie, creativiteit, concentratie verhogen

• Ondersteuning van pijnbehandeling

• Versterking van het immuunsysteem

Voiceanalysergrafiek1
• Oplossen van blockades, belastende frequentiepatronen

• Doelgerichte beïnvloeding van de organen

• Depressies

• Terug uitbalanceren van het lichaam

De klanktherapie kan uitstekend gecombineerd worden met andere therapievormen zoals Acupunctuur, cranio-sacraaltherapie, Kinesiologie, Psychotherapie, Reflexzonen-behandeling, pijntherapie etc...

De frequenties worden het best dagelijks beluisterd. De werking is in functie van de hoeveelheid van toepassingen per dag (1 tot b.v. 3/ dag). Bij 3 x/ dag beluisteren wordt aanbevolen om na 4 weken terug een vervolgsessie door te voeren (bij 1x per dag in 3 maanden).

75 Euro

Aanvraag via e-mail of via onze webfrormulier

Gluidsopname via afspraak met SKYPE of ter plaatse in het center.

 

 

 

 

 

 

4. Deprogrammatie van de spieren van de onderliggende trauma’s met Powerlight

Via een sensor worden gegevens van een photo van de klant aan het systeem doorgegeven. Via de eerste sonde worden dan van de computer uit de juiste scalaargolven gestuurd. Op de andere kant van de sonde wordt een programmeerbare chip of cristal gelegd om de behandeling te kunnen programmeren. Deze chip/ cristal wordt nadien aan de klant opgestuurd. De retoursonde kan gebruikt worden om bepaalde frequenties van b.v. een specifiek product in het circuit mee te geven.

Na een eerste behandelingstijd van ca. 8 minuten wordt het centraal zenuwstelsel behandeld. Dan volgen de orthopedische programma’s.

De scalaargolven van de Powerlight kunnen de werking van deze lichtfrequenties via een speciaal hiervoor ontworpen armband of kristallen of chip ca. 4 weken lang doorgeven.

De werking van de powerlight is dubbel: door het deprogrammeren van de spieren kan hiermee de rug terug recht komen en een beenlengteverschil terug verminderd worden.

Gelijktijdig kunnen trauma’s losgelaten worden die net verantwoordelijk zijn voor het vastzetten van de spieren met een bekkenscheefstand als gevolg.

powerlightcolomshortHierdoor is de powerlight zowel voor traumaverwerking zeer geschikt als ook voor het terug recht kunnen brengen van de wervelcolom en bekkenscheefstand / beenlengteverschil.

Tijd: ca. 60 min. - 75 Euro (gratis testanalyse voor geneesheren en professionals)

Aanvraag via e-mail of via onze webfrormulier

Nodig: Volledige gegevens, gebortedatum, heel recente digitatle foto van het gelaat.

 

 

 

De Powerlight is net zoals de Voice-analyser bijna volledig onbekend in België, terwijl deze systemen met success in Duitsland ingezet worden. Meer informatie over de Powerlight vind u op onze webesite www.longevity-systems.com.

 

 

 

 

Terug naar boven

 

homecontact & routingkalenderdisclaimer

www.ama-vita.comwww.baubiologie-geobiology.comwww.longevity-systems.com

Sint Petrus- en Paulusstraat 2 B - B-8800 Rumbeke • Tel.: +32 (0)51 80 85 15 • info@ama-vita.com

Metingen, testmetingen, demonstraties op afspraak

Pijlwit1
Pijlwit2
Pijlwit4

TERUG NAAR HOME

Extra services voor
Pijlwit5
Beelden4
Ama-vita • Center of
Pijlwit3
Amavita1

Welkom bij Ama-vita

+32(0)51 80 85 15

info@ama-vita.com

GSM/ Mobile:+32 (0) 484 990 378

Skype: reinhard.becker (Ama-vita)

 

Energie & gezondheidscentrum

Verkoop van High Tech systemen

Extra services voor professionals

Advies • Consultaties • Metingen

Trainingen • Opstart holistische centers

Woonbiologie & Geobiologie

Espagnol

English

Hoe en waarom werkt een
Ga hier direct naar ons Hoe en waarom werkt een