Nuttige links

 

WebsitelinkInformatie over onze longevity-systemen: www.longevity-systems.com

Informatie over onze baubiologie en geobiologie voor een gezond huis en huismetingen: www.baubiologie-geobiology.ocm

Informatie over Feng Shui en de Masterclasses van onze partner Mieka Coghe: www.houseenergymedicine.com

Biologische tandartsen / tandchirurgen: Dental Clinic Micholt / NinoveDr. Muriel Dooms/ Lovendegem • Lijst van de biotandartsen (bron: www.amalgaam.be): biotandarts.be. Wij adviseren om telkens tandmateriaal te doen uittesten of het al dan niet voor uw lichaam geschikt is. Dit kunnen wij met Oberon die perfect de tanden kan uitmeten op belastingen of producten die uw tandarts wenst te gebruiken.

Gezond bed kiezen: Ergodome / Kortrijk • Kies altijd voor een biologisch bed zonder metaal (boxspring kader uit metaal,...)

 

Gezondheidspreventie

HolistischecircelAmavitaDe beste gezondheidspreventie is in actie komen om gezond te blijven. De holistische visie geeft u een overzicht van de mogelijkheden. Dit kan u best door regelmatige lichaamsmetingen, energiemetingen en door een voorzorgonderzoek bij uw huisarts met uitgebreid bloedonderzoek. Een gezondheidspreventie is altijd gemakkelijker en ook veel aangenamer. Bovendien vragen enkele goede acties minder inspanningen om gezond en vitaal te blijven.

 

 

 

Ademhaling

ButeykoademhalingDe beste directe actie die iemand voor zijn gezondheid kan doen kan doen is zijn ademhaling perfectioneren. De veschillende soorten ademhalingstechnieken werden door Ama-vita getest en met metingen hun resultaten in kaart gezet. Wij kunnen daarom onze ademhalingscoaches en hun methodes ten zeerste aan bevelen. Beide methodes hebben hun voordelen. Voor méér informatie kan u terecht bij onze ademhalingscoaches Helga Willems van Butekyo Belgium en bij Maria De Wolf van Christal Breath. Ademen is het allerbelangrijkste voor ons (over)leven en door de prachtige resultaten kunnen wij deze twee coaches ten zeerste aanbevelen.

 

 

Water

Waterdrinking190% van de mensen drinken te weinig water... Drink gemiddeld 0,3 l water per 10 kg lichaamsgewicht en u voelt zich veel beter. Het beste water is zuiver, heeft een ph-waarde bovende 7,0 en een restdroogwaarde beneden 100 mg / l. Het heeft ook een hexagonale structuur zoals vers bronwater. De densiteit van goed water zou ook best aan de densiteit van bronwater en van ons cellulair water komen. Een eenvouddige manier om de densiteit tot ca. 35 dyn terug te brengen en de hexagonale structuur te verkrijgen is het gebruik van een hexagonchip. Lees het boek "De ware kracht van water" van Masaru Emoto of mail ons voor het report te krijgen over Hexagonwater.

 

 

Vitamine C en negatieve ionen

AardenfamilieAarden = vitamine C innemen... Door uw lichaam te aarden maakt u verbinding met de aarde waardoor negatieve ionen in het lichaam kunnen komen. De antioxydanten van Vitamine C geeft eveneens negatieve ionen aan het lichaam. Hierdoor wordt het bloedbeeld verbeterd en komt daarom ook méér zuurstof in het bloed. Dit is de goedkoopste methode om het effect van antioxydanten te benaderen.

---> website: www.baubiology-earthing.com

 

Mijn gezond huis

BoxspringBoxspringveren of pocketveren in uw matras zijn veel gevaarlijker dan u zou denken... Deze veren en pocketveren belasten ons lichaam meestal heel zwaar door het magnetisch veld negatief te beïnvloeden. Verder laden deze veren zich magnetisch op en geven extra e-smog af wat terug onze bloedcellen doet samen kleven. Bekende merken zols Auping, Vi-spring, Eastborn, Hastens, Sultan boxsprings, Jensen, Norma, M Line, Pullmann, Swiss Sense, Velda, Ubica... zijn typische merken met bosxpringveren. U kan heel gemakkelijk een beter bed en bedplaats creëren door een biologisch bed te kiezen en uw huis en bedplaats te doen uitmeten. Méér info over www.baubiologie-geobiologie.com

 

SmartmeterSlimme meter of smartmeters worden nu in heel Europa geïnstalleerd. Deze stralen hoge frequenties uit. U kan deze bewust tegen houden met een fijn net uit metaal zoals een metalen vliegengaze. Méér info over het meten van stralingen:www.baubiologie-geobiologie.com

 

 

aardingsklemAardingskabel6mmAard zelf uw verwarmingscircuit (of laat deze aarden door een electricien) om overbodige E-smog te doen aftrekken via uw verwarmingscircuit zoals het vroeger zelf verplicht was. Om dit te meten en goed te aarden hebben wij speciaal hiervoor meettoestellen doen produceren die gemakkelijk de e-stress kunnen meten (zie shop voor details). --> méér info op onze webpagfina over het aarden. Onze aardingsproducten komen uit eigen productie ---> onze shop met aardingsproducten

 

 

metaalfornuisAard uw metaal in huis = extra wegtrekken van e-smog. Net zoals het verwarmingscircuit met zijn metalen radiatoren de e-smog weg trekt zo kunnen wij handig gebruik maken om alle grote metalen voorwerpen te aarden. Dit kunnen de metalen kasten of rekken of machines zijn maar ook een extra laag aluminium op de achterkant van een houten kast die de e-smog verder vermindert. De wasmachine en droogkast zijn meestal reeds via de kabel geaard en dus hier de stekker in het stopcontact laten. Stroom uitschakelen laat de aarding wel nog werkzaam zijn. --> méér info op onze webpagfina over het aarden. Onze aardingsproducten komen uit eigen productie ---> onze shop met aardingsproducten

 

GSMkaalkopGSM + draadloze telefoons geven hoge frequentiestralingen af. Enkele handige tips en kennis helpen om deze stralingen te vermijden of te verminderen. Zo bestaan operatoren die het gratis overschakelen naar de GSM aanbieden zodat u thuis met een vaste lijn kunt werken en toch bereikbaar blijft. Er zijn ook gemakkelijke methodes om overal in het huis bedrading zonder WIFI te kunnen hebben zonder dat u nieuwe leidingen moet leggen. U kan u bij uw operatoren hierover informeren of op al uw vragen in een adviesgesprek bij ons de nodige antwoorden krijgen, specifiek voor uw situatie.

 

DouchenDouchen of bad nemen is gezonder met een geaarde waterleiding. Wist u dat u door het eenvoudig aarden van de waterleidingen in huis u ook onder geaard water kan douchen? Dit ontspant het lichaam omdat het aarden door het water letterlijk de spanning van het lichaam haalt. Bij een liegbad eenvoudig de douchekop met slang in het bad hangen laten. Alternatieve is een koperen of zilveren ketting die direct met de kraan verbonden is. Test dit met onze E-stressmeter. Onze aardingsproducten komen uit eigen productie ---> onze shop met aardingsproducten

 

Aardenfamilie1Aarden = directe contact met de aarde en zijn negatieve ionen. Door terug contact met de aarde te maken genieten wij van de gratis negatieve ionen van 'moeder aarde'. Hoe goed de gevolgen zijn van het aarden voor onze gezondheid vindt u op onze website www.baubiologie-geobiologiy.com. Onze aardingsproducten en E-stressmeter zijn hier uw beste helpers om niet alleen goed te aarden maar ook om dit goed te kunnen meten.

 

 

Bloed- en vaatziektes • hartinfarkt en beroertes voorkomen

AtheroscleroseDe meeste hart- en vaat ziektes zouden kunnen voorkomen worden... indien wij onze bloedvaten regelmatig op Atherosclerose zouden doen doormeten. Wij meten dit in 5 minuten. ---> Bekijk de video en download zijn boek van Matthias Rath 'Waarom dieren geen hartinfarkt krijgen en wij mensen wel'.

Wij kunnen binnen de 5 minuten heel precies meten waar wij staan met onze bloedvaten, wat de oorzaken zijn van het dichtslippen en waarmee u deze terug kunt herstellen. Dit gebeurt met Oberon Pathfinder die tot in het bloed en zelf de chromosomen kan meten. Lees méér hierover onder 'metingen'

 

Kankerpreventie

BoekcancerSeyfriedThomasDe oorzaak van kanker is gekend... Kanker ontstaat door te weinig zuurstof dat niet meer naar de mitochondrieën (= onze energiecentrales in de cellen) kan komen.Prof. Thomas Seyfried van de Boston University bekijkt kanker als een stofwisselprobleem. Bekijk zelf zijn video. Om uw bloecirculatie en stofwisseling te doen optimaliseren kan u op onze producten en service beroep doen. Eenvoudige acties zijn aarden, het huis uitmeten, E-stress zelf meten of meten laten en onze longevity-mat actief gebruiken.

 

 

Artrose en osteoporose • voorkomen en verbeteren

artrose1Artrose, artritis en osteoprorose vermijden... De oorzaak van artrose en osteoporose is meestal het gevolg van verzuring. Meet uw ph-waarde regelmatig en balanceer uw voeding in functie van de verzuring die onze normale voedingsgewoontes geven. PH boekjes zijn bij Ama-vita voor 6 Euro of bij onze professionele klanten gemakkelijk te verkrijgen. Meten is weten... en u kan gemakkelijk zelf uw ph-waarden in de urine meten om deze dan te verbeteren. Dikwijls kan u bestaande toestanden van artrose en osteoprose verbeteren door ondersteunende acties zoals geschikte voedingssupletie en onze Longevity-mat toe te passen. U kan ook metingen doen uitvoeren om de evolutie van de verbeteringen bij te houden.

 

 

HyaluronzuurArtrose en artritis omkeren... ? Er bestaat een speciaal ontwikkelde gel dat in combinatie met de Longevity-mat diep in de huid in dringt en hygroscopisch water aan trekt. Andere inhoudsstoffen komen via mycillen heel goed in de cellen en helpen de heropbouw van het kraakbeen. Samen met Powerlight wordt ook de positie van de beenderen terug verbeterd. Heup- en knieoperaties zouden evt. kunnen overbodig worden. Steunzolen en dure tandspangen ook. Demo aan dokters en therapeuten op aanvraag en tijdens onze kennismakingsdagen

 

 

osteoporoseOsteoporose omkeren... Oorzaak is de verzuring die wij kunnen stoppen. Herstel kan komen door trampolinespringen (zachte trampolines gebruiken zoals Bellicon), door botondersteunende producten in te nemen via de mondslijmvliezen en door de Longevity-mat of lounge te gebruiken. De densiteit verhoogt meestal door deze acties terug binnen de 12 maanden. Een aangepaste voeding met speciale supplementen ondersteunen dit van binnen uit.

 

 

 

Zwangerschap en Babies

zwangerebuik1Ontgiften en extra gezonde voeding eten voor de zwangerschap uitstekend voor de baby. Dit lust namelijk na de geboorte precies wat hij/ zij van de moeder gekregen heeft. Wij testen op gifstoffen en er bestaat ook een homeopathisch middel als ook met Energy Medicine de mogelijkheid om een stuitliggen te veranderen zodat een kaisersnede overbodig kan worden. Eet uitsluitend gezond en organisch, neem geen fluortabletten die van holistische dokters afgeraden worden. Zie onder metingen voor méér details om uw lichaam door te meten voor te ontgiften voor de zwangersdhap.

 

zwangervirusZwanger geraken kan een relatie hebben met virussen/ parasieten. Indien u niet kan zwanger komen kan dit misschien te doen hebben met virussen of parasieten die op de weg van de spermacel naar de eicel systematisch door deze virussen of parasieten gedood wordt. Dit kan het geval zijn indien blijkt dat zowel de sperma als ook de eitjes op zich in orde zijn maar geen ei bevrucht wordt. In dit geval eerst het milieu verbeteren. Wij kunnen gifstoffen en alle microorganismen zoals schimmels en parasieten gemakkelijk meten. Bekijkons aanbod en de mogelijke metingen om het lichaam in perfecte harmonie te brengen voor en tijdens de zwangerschap.

 

PulsatillaHomeopathie Pulsatilla K200 helpt bij stuitligging van de baby. Tip van een homeopathische arts dat pulsatilla helpt om de baby te doen draaien. Het schijnt dat hierdoor operaties zoals kaisersnedes kunnen vermeden worden. Energetisch werken wij met Eden Energy Medicine om dit ook te bereiken.

---> zoek op internet: Female Genitalia/sex - Fetus - position, abnormal

 

borstvoeding1Borstvoeding geeft het levensbelangrijke cholostrum door. In de eerste moedermelk bevindt zich cholostrum dat het geheugen van de immuniteit van de moeder aan de baby door geeft. Het opwarmen van moedermelk in de microgolfoven maakt de inhoudsstoffen van de moedermelk onwerkzaam....

--> wist u dat de mogelijkheid bestaat om ook als flessenkind nog nadien het nodige immuniteitsgeheugen van cholostrum te kunnen heropbouwen en dit van generaties ver terug? Mail ons voor méér info.

 

flesvoedingFlessenvoeding in de eerste zes maanden creërt een basisallergie tegen melk en tarwe. Babies die in de eerste 6 maanden iets anders dan moedermelk gekregen hebben, zitten meestal met een basisallergie tegen alles wat het lichaam in deze 6 maanden gekregen heeft. Oorzaak is dat de babies normaal zouden moeten moedermelk krijgen en is het lichaam hierop ingesteld. De grootste basisallergieën zijn tarwe / glutten en melk. Er bestaan methodes om dit terug om te keren. Zie de website en boek over basiallergie: www.basisallergie.de

 

 

Allergieën

AllergievoedselintolerantieNaast de basisallergie door flessenvoeding (zie hierboven) kunnen wij allergieën ontwikkelen. Deze zijn door overbelasting en door het verzuren van ons lichaam waardoor de slijmvliezen in de darmen beschadigd worden. Gelukkig kan dit gemeten en verbeterd worden. Zie hier meer over onze speciale metingen voor levensmiddel en allergieën.

 

 

 

Productkeuze en gezondheid

tllampjpgSpaarlamp1Spaarlampen en TL lampen bevatten kwik en kan u beter vervangen door ongevaarlijke lampen. De beste lampen bevatten Full Spectrum Licht en kunnen wij op bestelling leveren. Deze geven het natuurlijk lichtspectrum weer zoals buiten in de natuur.

 

 

 

vliesdekenKunststoffen vermijden en vervangen door natuurlijke stoffen is een uitstekende keuze om statische electriciteit te vermijden. Statische electriciteit vermindert door de luchtvochtigheid te meten en te verbeteren. Meten kan u best met een hygrometer met paardenhaar (altijd eerst in een vochtig doek leggen om hem goed in te stellen). Bevochtigers bestaan vele op de markt. Goede ervaringen zijn er met het koude type waar geen electronica dicht bij water zit.

 

 

Inductieplaat1Inductiekookplaten en ermee koken is helaas niet gezond. De beste kookbron is altijd nog gas. Hier bestaan modernere versies met een thermische glasplaat die gas met praktische aspecten van een ceramisch veld combineren. Gasvuren geven ook extra energie aan de voeding en sommige mensen ondervinden dat het eten op een gasvuur gekookt ook beter smaakt.

 

 

MicrogolfovenMicrogolfovens werden in Rusland uitgevonden en dan verboden omdat zij gezondheidsschadelijk zijn. Deze best niet gebruiken.

 

 

 

Terug naar boven

 

homecontact & routing • kalender • disclaimer

www.ama-vita.comwww.baubiologie-geobiology.comwww.longevity-systems.com

Sint Petrus- en Paulusstraat 2 B - B-8800 Rumbeke • Tel.: +32 (0)51 80 85 15 • info@ama-vita.com

Metingen, testmetingen, demonstraties op afspraak

HomeAboutContact

Consultaties en
Start uw eigen
Nuttige links en
Ama-vita.center.2016
HolisticHealthCenter
Ama-vita.center.2016
Pijlwit1
Pijlwit2
Pijlwit4

TERUG NAAR HOME

Extra services voor
Pijlwit5
Beelden4
Ama-vita • Center of
Pijlwit3
Amavita1

Welkom bij Ama-vita

Tel.: +32 (0) 51 80 85 15

Mobile: +32(0) 484 990 378

info@ama-vita.com

Skype: reinhard.becker (Ama-vita)

Energie & gezondheidscentrum

Verkoop van High Tech systemen

Extra services voor professionals

Advies • Consultaties • Metingen

Trainingen • Opstart holistische centers

Woonbiologie & Geobiologie

amavitalogo2020