HomeAboutContact

Consultaties en
Start uw eigen
Nuttige links en
Ama-vita.center.2016
HolisticHealthCenter
Ama-vita.center.2016
Pijlwit1
Pijlwit2
Pijlwit4

BeckerReinhard1Over Reinhard Becker en die situatie rond de corona/ 5G/ vaccinatie leugen

Er zijn in de huidige tijden sedert November 2019 en sedert Januari 2020 in België heel dubieuze dingen bezig die wij niet zo maar kunnen verzwijgen. Als specialist in meetingen van stralingen en ook hun gevolgen in het lichaam met de modernste systemen zien wij direct dat hier iets niet klopt. Wij meten coronapatiënten die geen corona maar andere aandoeningen hebben, wij zien verkeerde behandelingen waardoor duizende mensen mogelijks nog zullen sterven en de regering zelf aanvaardt niet eens onze informatie en ondersteuning die heel gemakkelijk een einde kan maken aan een hele reeks van leugens, misinformatie en desinformatie niet alleen in België maar op wereldniveau.

Een dergelijk verkeerde aanpak met verspreiden van verkeerde informatie en verkeerde behandelingen van mensen, het misdiagnosticeren van mensen die plots allemaal corona zouden hebben en ook het vervalsen van de overleidensoorzaken zijn niet wettelijk en een gruwelijke daad tegen de mensen die bovendien ook nog verkeerd worden behandeld... Het gaat hier niet om complottheorieën achter die zich mensen schuilen die niet eens weten wat er gaande is... maar om harde bewijzen dat een virus van de familie van de verkoudheidsvirussen onmogelijk zo gevolgen kan veroorzaken zouden er niet andere factoren zijn die genadeloos toegepast worden om mensen te vermoorden... 5G is een dodelijk wapen dat zou moeten direct gestopt worden want het is overduidelijk dat op plaatsen waar 5G is geïnstalleerd alleen dood en verderf naar boven komt... wat normaal is voor een bestraling van 60 Ghz op de mensen met het volledig absorberen van zuurstof en het kapot maken van DNA stringen van de mensen.

Het vaccin is gevaarlijk en zou dingen bevatten die het lichaam niet aan kan.... Er is sprake van nanohips en het chippen van mensen om ze dan nadien gemakkelijker te kunnen "behandelen".... Door het feit dat wij bijna alles meten van stralingen en ook hun gevolgen in het lichaam kunnen wij altijd meten wat wel 5G en het vaccin met het menselijk lichaam doet...

Reinhard Becker is eigenaar van het Belgische gezondheids- en energiecentrum Ama-vita, waar hoogtechnologische en innovatieve gezondheidssystemen hun weg gevonden hebben.(www.longevity-systems.com).

Meten is weten’ is zijn motto. Natuurlijke remedies en oplossingen zoeken voor zelfs de meest moeilijk (vindbare) ziektes is zijn voortdurende uitdaging. Alles rond het verbeteren van mensen hun gezondheid en hun energie is zijn specialiteit.

Reinhard is ook een Internationale Bouwbioloog en Geobioloog. Als eerste in België introduceerde hij ‘Earthing’, en startte met zijn eigen Earthinglijn. Meer hierover zie: www.baubiologie-geobiology.com

Verder is Reinhard sedert 2015 een Eden Energy Medicine Certified Practitioner. Daarnaast is hij EFT Practitioner (practitioner courses London), Matrix Energetics Practitioner (basic, practitioner and Mastery courses in Duitsland) en volgde hij Chinese meridiaanleer (België).

Als NLS (not lineair systeem) analist en specialist is hij sedert meer dan 10 jaar businesspartner en trainer van alle Oberonsystemen die nu onder de naam Metavital®Human en Metavital®Horse bekend zijn. Meer hierover zie: www.longevity-systems.com/oberon

 

Terug naar boven

 

homecontact & routing • kalender • disclaimer

www.ama-vita.comwww.baubiologie-geobiology.comwww.longevity-systems.com

vanaf 25 juli op verplaatsing bereikbaar

Camino pino Ines 84 • La Florida • ES-38434 Icod de los vinos • Santa Cruz de Tenerife • España

Sint Petrus- en Paulusstraat 2 B - B-8800 Roeselare - Rumbeke • GSM.: +32 484 990 378 • info@ama-vita.com

Metingen, testmetingen, demonstraties op afspraak

TERUG NAAR HOME

Extra services voor
Pijlwit5
Beelden4
Ama-vita • Center of
Pijlwit3
Amavita1

Welkom bij Ama-vita

Mobile: +32(0)484 990 378

info@ama-vita.com

Skype: reinhard.becker (Ama-vita)

 

Energie & gezondheidscentrum

Verkoop van High Tech systemen

Extra services voor professionals

Advies • Consultaties • Metingen

Trainingen • Opstart holistische centers

Woonbiologie & Geobiologie

amavitalogo2020