Baubiologische meetsystemen • Webshop overzicht

De baubiologische meetsystemen worden niet via de webshop betaald maar via overschrijving of contant. Voor aankoop, demonstratie en opleiding in het gebruik met deze systemen en/of info neem hiervoor contact met ons op.

De handige E-stressmeter vindt u ook onder de webshoppagina 'earthing' terug en is aan iedereen als universeel e-smog meetinstrument ten zeerste aan te bevelen. Hij controleert tevens ook of de aarding en aardingsproducten nog perfect werken.

Esterssmeterinkoffer

E-stressmeter (lichaamsspanningsmeter) --> webshop earthing voor aankoop

De E-stressmeter werd door Ama-vita speciaal in productie gezet om zelf een meettoestel te kunnen aanbieden dat de lichaamsspanning in uw huis, slaapkamer en ruimtes kan meten. Hiermee kan u ook de aarding controleren op hun werking als ook de aardingsproducten. Door het aanraken van wanden, muren, materialen, leidingen en systemen kan u onmiddellijk zien hoe veel spanning de specifieke materialen door geven.

De E-stressmeter is een 'must have' voor iedereen, die gezond en vitaal wenst te blijven.

€ 49

E-stressmeter met handgreep en 5m aansluitkabel ---> webshop earthing voor aankoop

ESM2

E-stressmeter (lichaamsspanningsmeter)

De ESM2 is geschikt om de lichaamsspanning binnen een seconden te meten. Mogelijkheid tot instellen met geluidsweergave in functie van de gemeten resultaten.

€ 299

E-stressmeter met handgreep en 3m aansluitkabel met aardingsstekker

ESmini

ES - Mini • Elektrostres meten (lichtenprinciepe rood/geel/groen)

De ESMini geeft heel vlug en eenvoudig een basisinformatie of er geen, of veel elektrostress meetbaar is (5 waarderings-instellingen).

De ESMini wordt geleverd met een krokokielklemaansluiting voor de aarding en is bedrijfsklaar.

€ 71

ES- Mini met contactknop en 3m aansluitingskabel met krokodilklem

Trimag

€ 536

Trimag • lage frequentiemeettoestel met batterij geleverd

Trimag • lage frequentie e-smog meten (driedimensioneel)

De Trimag meet laagfrequente elektromagnetische velden. Deze metingen zijn interessant om te weten welke magnetische storingen in het huis en vooral op de slaap- en werkplaatsen zijn.

De Trimag wordt geleverd met bijbehorende 9V batterij.

Geomag3

Geomag • driedimensioneel het aardmagnetisch veld meten en in kaart zetten

De Geomag meet een bedplaats binnen enkele mintuen uit en zet de resultaten in een rastertekening die heel duidelijk aantoont of het aardmagnetisch veld hier in orde is of niet... De Geomag is een 'must have' voor iedere Baubiologe die zuivere en duidelijke resultaten wenst van het aardmagnetisch veld. Dit systeem werkt in combinatie met software via uw PC naar keuze. Visualisatie van de resultaten direct naar de meting.

€ 3.605

Geomag • driedimensionele meting van het aardmagnetisch veld

GExplorer

G-Explorer • Radioactiviteit meten

Meting van bedplaatsen door vergelijkende puntmetingen als ook grondstuksmetingen die met een speciale software gevisualiseerd worden. Groot online scherm voor het monitoren van metingen tijdens de meting in beweging mogelijk. De G-Explorer kan ook gebruikt worden voor het vinden van waterlijnne, speciale metalen, breuklijnen en natuurlijk om de radiactiviteit vast te stellen. Het groot scherm geeft de mogelijkheid om metingen ook in beweging goed te kunnen volgen.

€ 11.489

G-Explorer incl. basissoftware en mogelijkheid tot aanlsuiten aan PC

DFM

3 DFM • driedimensioneel elektrische e-smog meten

Isotope meting (3D) als ook puntmeting met verbinding naar computer met glasvezellichtverbinding om optimaal te kunnen meten zonder invloed van elektriciteit. Visualisatie van de meetresultaen via softwareprogramma direct na de meting op de PC/ laptop.

€ 4.260

3 DFM • driedimensioneel elektrische e-smog meten

mag3

Mag 3 • driedimensioneel elektromagnetische stralingen meten

Driedimensionele meting en puntmetingen van de elektromagnetische stralingen worden in een rasterbeeld weergegeven of online gemonitoort. Visualisatie van de meetresultaen via softwareprogramma direct na of tijdens de meting.

€ 860

Mag 3 • driedimensioneel elektromagnetische stralingen meten

Baubiologie - Geobiology - Earthing

NEDERLANDS • ENGLISH • FRANCAIS • DEUTSCH

Housewitbinnen

Persoonlijk advies/ consult:+32 (0) 51 80 85 15

Europe's most complete house analysis